Haberler

Genç oyuncu Nilay Deniz, 3 yıllık eşinden boşanma kararı aldı

Güncelleme:

Dizi setinde tanıştığı yönetmen Erçin Karabulut ile 3 sene önce nikah masasına oturan oyuncu Nilay Deniz, boşanma kararı aldı. Genç oyuncu sosyal medya hesabından eşinin soyadını ve fotoğraflarını sildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ancak kısa süre önce final yapan Çatı Katı Aşk dizisinin başrol oyuncularından 27 yaşındaki Nilay Deniz, 3 yıllık evliliğini fikir ayrılıkları nedeniyle bitirmeye karar verdi.

HER ŞEYİ SİLDİLER

TV100'de yer alan habere göre, Eşinin soyadını ve beraber mutlu günlerde çektikleri video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından silen Nilay Deniz boşanmanın ardından hayatına yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Çift, boşanma kararının ardından sosyal medyada birbirini takipten çıkardı.

Genç oyuncu Nilay Deniz, 3 yıllık eşinden boşanma kararı aldı

Genç oyuncu Nilay Deniz, 3 yıllık eşinden boşanma kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Kanal D Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (49)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

PARANIZ VAR İYİ BİR OYUNCULUK KARİYERİNİZ VAR NİYE EVLENİRSİNİZ ANLAMIYORUM. 21. YÜZYILDAYIZ ARTIK EVLİLİK DE MODE OLDU İNSANLAR TÜM ÖMRÜNÜ AYNI PARTNER İLE GEÇİRMEK İSTEMİYOR BİRBİRİNİZDEN HOŞLANIYORSANIZ TUT Bİ EV BERABER YAŞAYIN SIKILDINIZ MI BİRİNİZ BAŞKA EVE ÇIKAR GELSİN YENİ AŞKLAR MACERALAR.

13
65
yanıtYanıtla
B. Ş:

Öbür tarafta da gelsin cehennem gitsin cehennem dersin

yanıt10
yanıt3
altus:

sırf yönetmen diye veya parası var diye evlenirseniz sonucu bu olur olan doğmuş çocuklarına olur ki bunların çocuğu olmamış ALLAHTAN aşık olun millet aşık para makam ün aramayın sonra böyle olursunuz

29
10
yanıtYanıtla
Bora:

Ya kardeşim davul da dengi dengine parasız , makamsız, icraatsiz adam ne işe yarar günümüzde bu kadın da boş insana bakamaz.. ayrılma olabilir o da hak sonuçta ...

yanıt5
yanıt2
vezır:

kız daha guzel ilgi arttıkca gözü kayıyor tabıkı normal. kıme nasıp olcak bakalım

18
12
yanıtYanıtla
Adsız:

Demek normal ha vay arkadaş o zaman dünyada anormal olan6hiö bir şey yoktur.

yanıt0
yanıt0
MELİS cCc:

Bence evlilik çok gereksiz. Sevgi geçici. O halde niye kendinizi kasıyosunuzki..

5
21
yanıtYanıtla
ENİS:

ERKEKLER BU KAFADA VE FELSEFEDEKİ OLAN KIZLARA''BAYILIR''. ''BİRLİKTE YAŞA, DİLEDİĞİN KADAR ZAMAN DİLİMİNDE İLİŞKİ, ''NE ZAMAN EVLENECEĞİZ'' MUHABBETİ YOK. BELKİ DE MELİS LEZBİYEN, YA DA AŞKTA ÇOK AĞIR DARBE DE ALMIŞ OLABİLİR. EĞER SEVGİ GEÇİCİ BİR KAVRAM İSE İNSANIN HAYATINDA SEVDİĞİ KİMSE YOK DEMEKTİR. ANNE, BABA, KARDEŞ, ARKADAŞ GİBİ KAVRAMLARINDA DEĞERİ DE ÖNEMİ DE YOKTUR. BİZ BUNU ANLIYORUZ. O ZAMAN MELİS GİBİ HATUNLARDAN UZAK DURMAK EN İYİSİ. ÇÜNKÜ İNSAN IRKI SEVMEK ÜZERİNE FORMATLANMIŞTIR.

yanıt0
yanıt1
ENİS:

''HIZLI TÜKETİM TOPLUMU''. Z KUŞAĞININ DİĞER ADI DA BU. HERKES ZANNETTİ Kİ ''FAST FOOD KÜLTÜRÜ''. . DEĞİL! BUNUN ADI:''İKİLİ İLİŞKİLERİ, BİRLİKTELİKLERİ TÜKETME YARIŞI''. BAŞLANGIÇ SAFHASINDA BEYNİN İSTEDİĞİ ''CİNSELLİK DÜRTÜSÜ''. KALBİN VE DAVRANIŞLARIN SERGİLEDİĞİ İSE KARŞISINDAKİNE''KUR YAPMA MANEVRASI''. BUNU HAYVANLARDA YAPIYOR. KİMİSİ KANAT ÇIRPIYOR, GAGALARI BULUŞTURUYOR, İNSANLAR ÖPÜŞÜYOR, ERKEK BOĞALAR, ASLANLAR, ATLAR DİŞİ KAVGASI YAPIYOR. İNSAN KISKANÇLIK SERGİLİYOR. HEPSİNİN ALTINDA YATAN GERÇEK Cİ

yanıt0
yanıt2
Ceo:

Artık 2 sene sonra boşanmayan kadın kalmadı. Hele güzelse tutamazsın. Din ahlak toplum dinlemezler. Kafalarına göre yaşar 40 tan sonra da yalnızlık hissi ile sonuncufan boşanmazlar. Ohh tam dünyalık. Yasalarda kadından yana 10 tane nafaka al miss.!!!

9
13
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title