Haberler

Geçtiğimiz Aylarda Doğum Yapan Azra Akın, Bebeğiyle Birlikte Poz Verdi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda bebeğini kucağına alan Azra Akın, bebeğiyle birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Geçtiğimiz aylarda annelik sevincini yaşayan Azra Akın, oğlu Demir ile fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE ON BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Atakan Koru ile evli olan 2002 Türkiye Güzeli ve 2002 Miss Universe Kainat Güzeli seçilen Azra Akın geçtiğimiz Kasım ayında annelik sevincini yaşamıştı. Azra Akın, 3,5 aylık olan oğlu Demir ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Akın'ın paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Geçtiğimiz Aylarda Doğum Yapan Azra Akın, Bebeğiyle Birlikte Poz Verdi!

"BEBEĞİMLE DANS ETTİM"

Instagram hesabı üzerinden hamileyken paylaşım yapan ünlü model Azra Akın, "Bugün bebeğimle dans ettim. Bana göre hamilelik ve doğum doğal bir süreç. Bu değerli anlar tadına varılarak yaşanmalı. Bebeklerimizi yolculuklarına, onları doğumdan bile önce, henüz karnımızdayken severek, onlarla iletişim kurarak başlatmaktan daha güzel bir şey olamaz. Hayat her zaman gül bahçesi değildir. Bundan korkmamalıyız. Çünkü biz kadınlar muhteşemiz ve bunun için yaratılmışız. Vücudumuza ve bebeğimize güvenmeliyiz. Onlar ne yapacağını iyi biliyorlar. Ben doğuma hazırlık aşamasında nefes çalışmaları kadar, hareket etmenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Kalça bölgemizi esnek ve güçlü tutmak, o beklediğimiz an geldiğinde bize çok yardımcı olacak. Bazılarınca tesadüf ama benim inandığım kadarı ile bu dünya üzerinde geçiridiğimiz yüz binlerce yılın tecrübesi ve armağanı olarak bir çok dans bu konuda bize katkı sağlıyor. İster oryantal olsun, ister salsa veya hawai dansları... Sanki kadının doğası için yaratılmış danslar. İçimizdeki bilgelik dolu sesi ve gücümüzü unutmayalım. Kimseye teslim etmeyelim..." ifadelerini kulladı.

Geçtiğimiz Aylarda Doğum Yapan Azra Akın, Bebeğiyle Birlikte Poz Verdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atakan Koru Instagram Azra Akın Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

HAYAT SANA GÜZEL HA:

VAY BEE NEREDEN NEREYE ESKİDEN HAMİLE OLAN KADIN HAMİLELİĞİNİ GİZLİ TUTARDI UTANIRDI YANİ ŞİMDİ ORKİD MOLPED REKLAMLARIYLA AHLAKSIZLIĞIN VE UTANMAZLIĞIN REKORUNUN HER GEÇEN GÜN BİR TIK DAHA YÜKSELDİĞİ BİR DÖNEMDEYİZ. AZ KALDI YATAK ODASININ DA MAHREMİYETİ KALMAYACAK

26
21
yanıtYanıtla
X:

KALMADIKİ ZATEN DİZİLERDE FİLMLERDE YETERİNCE CİNSELLİK YAŞANIYOR. BİLDİĞİN ONLARIN YATAK ODASI BİZİM OTURMA ODASINA GELMİŞ GİBİ. BİZ BUNLARA NORMALMİŞ GİBİ DAVRANDIKÇA YARINLARDA ÇOCUKLARIMIZ AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ İÇERİSİNDE OLUR.

yanıt9
yanıt4
UTANILACAK BİŞEY DEĞİLLER:

Ama sürekli sergilenme vurgulanma amaçları ne. . başka doğallıklar da var; sergilenmesi mi gerek?

yanıt2
yanıt3
HAYAT SANA GÜZEL HA:

TUĞÇE SIPASI SEN AHLAK YOKSUNUYSAN BENİM NE SUÇUM VAR. SENİ YETİŞTİREN AİLEN BOŞ YETİŞTİRMİŞ. BİZ MÜSLÜMANLARDA AHLAK EDEP HAYA HERŞEYDEN ÖNCE GELİR EĞER SEN DE MÜSLÜMANIM DİYORSAN HAYATINI GÖZDEN GEÇİR. O İZLEDİĞİNİZ DİZİLERİN SONUCU BU İŞTE HER ŞEY NORMAL GELİYOR SANA

yanıt3
yanıt5
HAYAT SANA GÜZEL HA:

YORUMUMA KARŞILIK YAZILANLARA BAKIYORUM DA GÖZÜNÜ SEVEYİM YİNE DE ÇUKUROVANIN OSMANİYEMİN BEE. NE KADAR NORMAL BİR DURUMMUŞ PED REKLAMI MAHREMİYET YOKSUNLUĞU. . . GELİNEN NOKTA BU İŞTE AHLAKİ ÇÖKÜŞTE ZİRVEDESİNİZ BABA BEN MÜSLÜMANLIĞIMLA TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYAN BİRİ OLARAK DİYORUM Kİ : SİZİN DİNİNİZ SİZE, BENİM DİNİM BANA

yanıt1
yanıt1
HAYAT SANA GÜZEL HA:

MALLIKTA ISRAR EDENİ DE İLK KEZ GÖRDÜM HA . . . . BEN SANA UTANMAKTAN GİZLİLİKTEN BAHSEDİYORUM AMA SEN NEDEN ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUN Kİ !! BEN SANA VE SENİN GİBİLERİNE DEDİĞİM TEK ŞEY SENİN DİNİN SANA BENİM DİNİM BANA. SEN HİPNOTİZE OLMUŞ GİBİ MAGAZİN İZLEMEYE DEVAM ET MAL BEYİNSİZ

yanıt2
yanıt2
MEMOŞUN MANEVİ BABASI:

MEMOŞ EVLADIM MALLIĞIN LÜZUMU YOK SEN GİT SOL ELİNLE OYNA. SENİN AKLIN ANCA ONA YETER YAPRAK

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Herkese hayırlı geceler,, Allah devletimize milletimize zeval vermesin,, Kardeşliğimizi daim etsin,, şu üç günlük dünyada birbirimizin kalbini kırmaya değmez,, hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun asla birbirinizi kırmadan aşırıya kaçmadan tartışalım lütfen.

12
0
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Herkese Hayırlı Geceler Diliyorum,,Özellikle Dürbünlü Beyefendiye Sıhhat Ve Afiyetler Temenni Ediyorum.

9
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hayırlı geceler diliyorum efendim. Allah hayırlı uzun ömürler versin.

yanıt1
yanıt2
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title