Haberler

Fikret Hakan'a Pastalı Kutlama

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Fikret Hakan, Kırmızı Kalem Tiyatro'da oyun yönetmek üzere geldiği Antalya'da oyuncuların pastalı kutlamasıyla karşılandı.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Fikret Hakan, Kırmızı Kalem Tiyatro'da oyun yönetmek üzere geldiği Antalya'da oyuncuların pastalı kutlamasıyla karşılandı.

Yaz aylarını geçirdiği Bodrum Türkbükü'nden Kırmızı Kalem Tiyatro'nun daveti üzerine oyun yönetmek üzere Antalya'ya gelen Hakan, 'Gayri Resmi Hürrem' adlı ödüllü oyun için oyuncu ve teknik kadroyla buluştu. Hakan, Özen Yula'nın yazdığı oyunda Hürrem Sultan'ı oynamak üzere rolü Pınar Boyar'a verdi. Geldiği ilk gün oyunculara okuma provaları yaptıran Hakan, "Bu oyuncular tahminimden daha bomba çıktı" diyerek övgü yağdırdı.

Sanatçının Antalya'ya gelişi ve Hürrem'i oynayacak Pınar Boyar'ın doğum günü nedeniyle toplantıda pasta kesildi. Kendisine yaşı sorulan Hakan, önce "Yaşım 26" diyerek espri yaptı, sonra da "26'ya bir yarım yüzyıl ekleyin oldu size 76" diyerek gerçek yaşını söyledi.

"Biz iki dalda da olanlar sinemadan kazanır, tiyatroda yeriz" diyen Fikret Hakan, sinemadan kazandığı parayı tiyatrodan kazanamadığını, fakat tiyatroya aşık olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, İstanbul'da aynı çatı altında 160 kişilik bir tiyatro sahnesi ve oyuncu akademisi açacağını açıkladı. Yer arayışını sürdüren Hakan, 'Gayri Resmi Hürrem'i sahneledikten hemen sonra sırada İnkılap Yayınevi'nden çıkan son kitabı 'Gece Limanı'na önce dizi, daha sonra da sinema film çekecek. Fikret Hakan, 1950'li yıllarda geçen ve aşk ögeleri içeren romanının ekrana yansıdıktan sonra çok konuşulacağını ileri sürdü.

HÜRREM'İN OYUNCU KADROSU

Türk tiyatrosu için yazılmış en sağlam metinlerden biri olarak bilinen ve 2006 yılında yapılmış Tiyatro Ödülleri'nde 5 dalda ödül almış ünlü bir eser olarak akıllarda kalan Gayri Resmi Hürrem'de Baş Cariye'yi Aslı Arslan, Handan Sultan'ı Serpil Ongun oynayacak. Yardımcı cariyeleri Anastasia Belorovada ile Burcu Yılmaz canlandıracak. Kutsal Kaynak'ın yardımcı yönetmenliğini yapacağı oyunda Hürrem'in gizli sevgilisi Nihal'i Kutsal Kaynak oynayacak. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL?
Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title