Haberler

Fatih Harbiye Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber

Güncelleme:

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizinin yönetmeni düşük reytinglerden dolayı final kararı aldı.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Serkan Şenalp ve Itır Esen'in yer aldığı, Show TV'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye final yapıyor.

REYTİNGLERİ DÜŞTÜ

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu, senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren'in yazdığı Koliba Film – Ata Türkoğlu imzalı Fatih Harbiye düşen reytinglerinden dolayı önümüzdeki haftalarda final yapacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yunus Emre Yıldırımer Neslihan Atagül Fatih Harbiye Kadir Doğulu Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

taraf11:

iyi olur filmde macit aşağı macit yukarı macit geldi macit gitti den başka bir konu yokki filmde kim ne iş yapar belli bile değil kapatın yani ne gerksiz şeylerle uğraşıyonuz

12
6
yanıtYanıtla
SERHAT:

1 DK BİLE İZLEMEDİM

14
3
yanıtYanıtla
gölge:

neslihanın yerine güzel alımlı biri olsaydı reytingler tavan yapardı o ne öyle çoçuk gibi. . . .

9
5
yanıtYanıtla
melek:

ilgi çekiçi bir tarafıda yok zaten iyice cıvıttılar dizeleri karadayı dizisi hariç tabii de

6
7
yanıtYanıtla
belieber:

bence muthiw bir dizii

yanıt0
yanıt0
NAZ:

BENCE ÇOK GÜZEL BİR DİZİ MACİT VE NERİMAN AŞKI

3
5
yanıtYanıtla
Bahar:

Nihayet!!!

4
1
yanıtYanıtla
m.e.:

burda herkes kendi izlediği dizi dışında diğer diziler biterse bitsin şeklinde konuşmuş peki, biten sizin diziniz olsaydı yalvarırdınız. aynı zamanda o dizide onca insan çalışıyor gece gündüz demeden emek harcıyorlar sahne arkasında onca insan var ekmek parası kazanıyor. siz seyrettmiyosunuz diye aman iyi oldu da bitsin demeye hakkınız yok bu şekilde hiç düşündünüz mü bence hayır. hem senaryoyu inanılmaz bir inandırıcılıkla oynuyorlar ben çok takdir ediyorum. burdan eleştiri yapan insanları kınıyorum.

2
1
yanıtYanıtla
e.k.:

neden ya tek izlediğim diziiii. . . .

2
1
yanıtYanıtla
deniz:

senaryoda hiç bir ilerleme olmadı sadece aşk bu dünyada yoksulluk var açlık var geçim sıkıntısı var tecrit pilivı gibi dönder dönder hep aynı şey iyiki bitiyor

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title