Haberler

Esra Ezmeci kendisine gelen itirafı anlattı! Armağan Çağlayan bir süre kendine gelemedi

Güncelleme:

Sosyal medyada takipçilerinden gelen cinsel itirafları paylaşarak gündeme gelen Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Çağlayan'ın "Sizi en çok şaşırtan itiraf neydi?" sorusuna Ezmeci, "Kayınvalidenin yaptıkları oluyor. Haftanın 3 günü oğluyla yatmak istiyor. Gelini salona atıyor oğluyla yatıyor. Ya da kayınvalide gelinin iç çamaşırlarını çalıyor. Onları kendine alıp kocasına giyiyor" dedi. Çağlayan bu yanıtın ardından şaşkınlıktan bir süre kendine gelemedi.

Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınan ve son dönemlerde sosyal medyada takipçilerinden kendisine gelen cinsel itiraflarla gündeme gelen uzman psikolog Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın sunduğu Zor Ama Yine De Sor programına katıldı.

Esra Ezmeci kendisine gelen itirafı anlattı! Armağan Çağlayan bir süre kendine gelemedi

"KAYINVALİDE HAFTANIN 3 GÜNÜ DAMADIYLA YATMAK İSTİYOR"

Çağlayan tarafından Ezmeci'ye "Sizi en çok şaşırtan itiraf neydi?" diye soruldu. Esra Ezmeci bu soruya "Kayınvalidenin yaptıkları oluyor. Haftanın 3 günü oğluyla yatmak istiyor. Gelini salona atıyor oğluyla yatıyor. Ya da kayınvalide gelinin iç çamaşırlarını çalıyor. Onları kendine alıp kocasına giyiyor" diye yanıt verdi.

Esra Ezmeci kendisine gelen itirafı anlattı! Armağan Çağlayan bir süre kendine gelemedi

"İNANAMIYORUM ÇOK SAÇMA"

Armağan Çağlayan bu yanıtın karşısında şaşkına düşerek "İnanamıyorum çok saçma" dedi. Bir süre kendine gelemeyen Çağlayan, "Nasıl ya anlamadım ben, nasıl bir daha anlatın" diyerek olayı tekrar anlatmasını istedi.

Esra Ezmeci kendisine gelen itirafı anlattı! Armağan Çağlayan bir süre kendine gelemedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Armağan Çağlayan Esra Ezmeci Haberler

500

Yorumlar (8)

Nejat Mehmet Ardışık:

Bu kadın, tasarlanmış bi tasarı. Ailevi bağlara zarar vermek için gündeme düşürülen biri. Çok ciddiye alınmamalı.YOKSA AİLEBİ DOKULAR ZARAR GÖRÜR....

184
20
yanıtYanıtla
Mustafa Tuna:

İtiraf ? Onlar sana itirafta bulunmuyor yahu! Onlar sana gizlilik ilkeleri gereğince yaşadıklarını, mağduriyetlerini, dertlerini anlatıyor. Sen de insanların özelini ŞOK İTİRAFLAR olarak SATIYORSUN. Yuh Size.

137
15
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Abes bir durum yok anlattıklarında ve kıskançlığın insanları nasıl esir aldığını kontrolden çıktıklarını onlara olmayacak neler neler yaptırdığını açıklamış !

yanıt13
yanıt29
mehmet can:

doğru olduğunu asla düşünmüyorum. Prim ve izlenme sayısını artırmak için yapılan bir kurgu bu. Bu kadar da olamaz.

139
11
yanıtYanıtla
Damla Özsoy:

Bu itirafları hiçbirinin doğru olduğunu düşünmüyorum tamam sapkın insanlar zaten var ama bu kadar değil bu kadın ekranlara gelene kadar ne millet böyle itiraf yapıyodu ne de bu kadının ismi biliniyordu üstelik bazen psikolojiyle ilgisi olmayan şeyleri bile bu kadına soruyolar bu kadın kesinlikle bir proje

137
10
yanıtYanıtla
Bekir:

Hani danışanın özel sırrına sadakat! Bu kadın sürekli sansasyonel, ilgi çekici bilgiler saçıyor. Doğru olup olmadığı da belli değil. Gündemde kalmanın peşinde. Tabi gündem demek para demek! Reklamın iyisi kötüsü olmaz değil mi Ezmeci!

35
4
yanıtYanıtla
Sev Can:

Çoğu kendi fantazisi bi kısmını atiyor yersen gerçek bile olsa hasta mahremiyeti diye bişey var buda böyle gündeme gelmek derdinde bu halk artık bunları yemiyor insanları cahil yerine koymayın artik

24
3
yanıtYanıtla
İSMAİL HAKKI İŞBİLİR:

Armağan çağlayan prim yapmaktadır

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title