Haberler

Esra Erol'dan eleştirilere yanıt: 3 saniyelik görüntü ile yargılanmayı hak etmiyorum

Güncelleme:

Programında işlediği çarpık ilişkiler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Esra Erol, 3 saniyelik görüntüyle yargılanmayı hak etmediğini belirterek "Şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde yapıldığını ve farklı bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum" dedi.

DNA testine göre komşusundan çocuğu olduğu ortaya çıkan evli kadının hikayesi sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili eleştiri oklarının hedefi olan Esra Erol, şahsına yönelik bilinçli bir saldırı yapıldığını öne sürdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında Esra Karakuş, kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz K. ile yasak aşk yaşamış ve birliktelikten bir de çocuk dünyaya gelmişti. Türkiye'yi sarsan olayın yankıları sürerken sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan ve programının yayından kaldırılması konusunda konu başlıkları açılan Esra Erol suskunluğunu bozdu.

"BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR"

3 saniyelik görüntüyle yargılanmayı hak etmediğini belirten Esra Erol, "Şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde yapıldığını ve farklı bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo Televizyon Üst Kurulu, bir televizyon kanalında yayımlanan programla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500

Yorumlar (174)

CARLOS:

Milletin kızdığı nokta ne biliyor musun Esra Bacı. ???Böyle bir kepazeliğe sessiz kalman, tepki göstermemen ve bu ahlaksız 3 lüye hala reklam malzemesi yapman. . . ekranlar seni kapıdan kovuyor bacadan giriyorsun. . . Başka işlerle uğraş bence. bıktı bu insanlar yıllardır senin bu şekil kalitesiz programlarından.

84
8
yanıtYanıtla
Adanalı Baba:

Diline sağlık

yanıt19
yanıt0
Yaşar cimen:

Tabi canım hak edermi.. o mantığa göre 2 saniyede adam öldürende müebbet hak etmiyor.. sadece 2 saniye icin

42
3
yanıtYanıtla
Camoka:

Çok güzel cevap hatta bunu esra erol denen para manyağı okusun

yanıt0
yanıt0
urfali:

savunması yaptığı çirkeflikten daha beter.ne yani burda bu iğrençliğe bu toplum sessizmi kalacak...sen iyi biri olsan bir daha bu toplumun karşısına çıkmazssin.ama sende o yüz yok.

40
4
yanıtYanıtla
yildirim:

oraya cikanlari zorlayan yok. zaten o programa cikan sahislar rezil olmayi göze alarak geliyorlar. esra erol da kabahat yok .

10
30
yanıtYanıtla
Rabia:

Esra erolll seninn 3 saniyelik dediğin olay din örf adet namus ve şeref kavramlarını ayaklar altına almanı ve bunu tasdiklemeni gösteren bir kavramdır sen bu ülkenin ahlakının bozulmasına destek veren bir programcısn inşallah RTK gerekeni yapar yoksa ülkemin vay haline

31
7
yanıtYanıtla
Tekirdağ 59:

İnsallah temelli kapatılır bu gereksiz program evlendirme programı yaptı insanları evliliği şov malzemesi yaptı.simdi milletin pisliklerinle reyting yapmaya çalışıyor

32
4
yanıtYanıtla
hasan akyıldız:

Bu kadını utandırmaya çalışmayın bu kadın utanmaz insanları kullanarak onların acılarından daha 10 miilyonlarca lira daha kazanmaya devam edecek onun için insani değerlerin hiç bir önemi yok yeterki para gelsin

30
6
yanıtYanıtla
Banu:

Bence kapatılmasın insanlara ibret oluyor böyle olaylar

4
30
yanıtYanıtla
Tüm 174 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title