Haberler

Esra Bilgiç Töre Diriliş Ertuğrul'dan Hikaye Yüzünden Ayrılmış

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul'da Halime Hatun rolünü oynayan Esra Bilgiç, sosyal medya hesabından diziden ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamada "Yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik" dedi.

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul'un eşi ve Osmanlı'nın kurucusu Osman Gazi'nin annesi Halime Hatun rolüne hayat veren Esra Bilgiç diziden ayrıldı. Bilgiç, dün akşam ekrana gelen ölüm sahnesinin ardından ayrılığın nedenlerini sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

"HİKAYE DEĞİŞİYOR"

"Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay'a teşekkür ederim."

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

"Ve tabi ki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya Ablam, Altan ,Ezgi'm, Ayberk Abim, Burçin, Yaman'ım, Nurettin Abi, Cengiz, Kaan, Murat Abi, Celal, Edip , Hakan, Batuhan, Gökhan. Yönetmenlerim Ahmet ve Fethi, görüntü yönetmenim Ömer Abi. Çalışkan dostum Begüm'üm, temiz kalplim Büşra'm, Hazal, Aydın, Halil, Ömer...

Canım sanat ekibim Levent ,Ecem, Tekin. Makyaj ekibim Buse'm Feride'm ve Sevtap Abla. Kostüm Nildağ, Elif, Nazlıcan, Seda. Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih. Canım Reji Gülen'im ve Tolga beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz'üm, Savcı'm ve Osman'ım size emanet."

GÖKHAN TÖRE'DEN AÇIKLAMA

Oyuncunun Ekim 2017'de evlendiği futbolcu eşi Gökhan Töre, Instagram hesabından eşinin diziye veda etme gerekçesini açıkladı. Töre, Eşim Esra Bilgiç Töre diziden yeni sezon hikayesinin değiştirilmesi sebebiyle diziden ayrıldı. Sebebini anlamadığımız şekilde benimle bağlantı kurulmaya çalışılan haberler tamamen asılsızdır. Eşimin kariyerini destekliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Halime Hatun Gökhan Töre Esra Bilgiç Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (81)

kahvaltı:

ah halime başka adam mı kalmadı da buna vardın. money talks

2
114
yanıtYanıtla
AMPUL:

Gökhan reisin neden sakatlıktan bir türlü kurtulamadığını anladık evde çocuk yapmak için sürekli çift kale maç yapıyomuş heralde yorgunluktan takıma giremiyor.

3
88
yanıtYanıtla
Leyla:

Dizinin alinti olduğunu anlamiyan mallar var galiba adi üstun de diziii tarihten esinlenerek cekilior o zaman ertuğrul gaziyi mezardan cikarip ertugrul yerine oynatalim ne mantik yaaaa

82
1
yanıtYanıtla
Tarih mi dizisi??:

Bu dizide ''tarihte ne olmuşsa'' onların anlatıldığını mı sanıyorsunuz hala?! Bu dizi hükümetin desteklediği bir PROJE dizisidir. Payitaht: Abdulhamit diziside aynı şekilde. Her iki diziyi izleyen biri olarak tarih öğrenmek istiyorsanız kaynaklarınız dizi, filmler değil farklı kitaplar ve belgeseller olsun. Tamamı ticari ürün olan bu tarz dizilere aşırı duygu ve anlam yükleyipte kafanızı yormayın fazla. :)

29
24
yanıtYanıtla
fatih:

tarih öyle filmlere bakılarak zaten öğrenilmez bu diziyide tarih öğrenmek için izliyorsan zaten izlewme

yanıt7
yanıt0
diyarbekirli:

Kendi ecdadından insanların yazdığına inanmayıp gidin ingilizlerin almanların Yunanlıların ve diğer hayasız haysiyetten yoksun ülke insanlarının yazdıkları tarihleri okuyun . . . siz gidin haremi izleyin ömrü harb meydanlarında geçmiş sultanı nasıl şerefsizce anlatılan dizileri izleyin. . . 600 yıllık Osmanlıyı ve toplumunu 1 celsede diniyle tarihiyle diliyle her şeyi ile yok edip size tarih diye yedirenleri takip edin. . . Elbit bu sözlerinizin karşılığı olacak Darı BEKA da. . .

yanıt7
yanıt0
no comment:

senin temsil ettiğin danteller yıllarca bu milletin geçmişini inkar edip, Türk tarihini 1938 den sonrasını kabul ettirip resmi tarih olarak millete okutmuşlardır. Dizi de olsa millet en azından temel konularıda içeriyor. senin temsil ettiğin danteller çırıl çıplak harem sahnelerini millete tarih diye okuttu.

yanıt2
yanıt0
120 kilo''luk sevda kusuyam:

cok uzuldum coook koskoca ertugrul bey halkina ornek bir sekilde koca kari gibi agliyor bu arada yeni nickim yine degisdiilgili kisiye duyurulur

0
50
yanıtYanıtla
Leyla:

Hadi cnm baska kapia

yanıt48
yanıt2
120 kiloluk sevda kusuyam:

ne zaman bulusup yemek cin tonik yemek ham hum sapir supir yapacaz kiz

yanıt1
yanıt32
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title