Haberler

Esra Bilgiç, Orlando Bloom'la Hollywood projesinde rol alacak

Güncelleme:

Show TV ekranlarının aksiyon dolu yapımı Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç'e, Hollywood yolu göründü. Bilgiç, dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom'un rol alacağı yabancı bir projeye dahil oldu.

Aksiyonun hız kesmediği Ramo'da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, başrolünü Murat Yıldırım ile paylaştığı dizinin ardından Hollywood projesinden teklif aldı.

TÜRKİYE SINIRLARINI AŞTI

Show TV ekranlarında oyunculuğu ve güzelliği ile fırtınalar estiren Bilgiç, İngiliz oyuncu Orlando Bloom'un yer aldığı bir Hollywood projesinde rol alacak. Dizinin detaylarına ve Esra Bilgiç'in karakterine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, güzel oyuncunun Türkiye sınırları aşması takdir topladı.

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk kariyerine adım atan Esra Bilgiç, Londra'daki Royal Academy of Dramatic Arts'ta drama ve ses eğitimi aldı. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini sürdüren Bilgiç, Bir Umut Yeter'den sonra Ramo'da rol almaya başladı.

Esra Bilgiç, Orlando Bloom'la Hollywood projesinde rol alacakOrlando Bloom

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orlando Bloom Esra Bilgiç Hollywood Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (13)

Lokumcu çeto:

Uluslar arası, macerasında başarılar dilerim....... .. Amerikadaki dostlarım ve yapımcılar yardımcı olacak:::.. Lokum gibi.. Sanatçı..LOKUM

6
5
yanıtYanıtla
Ceto:

Ooooo... LOKUMcu Çeto kardeşim gelmiş. uzun süredir yoktun.

yanıt4
yanıt1
Yahu:

Yahu çeto ortalıkta sen yoksun görev benim gibi çakma çetolara kalıyor sahtesi aslına uymuyor. Selamlar hoşgörüsü geniş insan

yanıt3
yanıt1
Of, lu:

Şener şenin almanyaya götüreceğini söyleyip istanbulda yolcuları kandırdığına benzemesin bu kızımızın holuyvod yolculuğu

8
2
yanıtYanıtla
Furkan:

İstanbul Şehir Üniversitesi diye bir şey kalmadı malasef

6
0
yanıtYanıtla
Berber reşit:

Bu bir başlangıç 2, yıl sonra Holyvodu ele geçirir 200 tanede orada dizi çekeriz Hehheh heeeeee

2
4
yanıtYanıtla
Mertol:

Orlando gelsin bizim burada oynasın. Abd nin hiç önemi yok

4
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Selam kızlar.Bursadan Dürdane teyzeyle arkadaşım Karpuzcu Recaiye,Okeyde yancı arkadaşım Berber reşite selamlar.Sw sana selam yok.

3
1
yanıtYanıtla
Berber reşit:

Selam dedişkom harun yeğenine selam yokmu. Hellooo

yanıt1
yanıt0
Rüknettin dede:

Selam harun yeğenim.

yanıt2
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title