Haberler

Esnaf Gerçek Sandı Zabıtayı Aradı!

Kadir İnanır, Rüçhan Çalışkur ve Anna Andrusenko'nun rol aldığı 'Elveda Katya'da; 'Trabzonlu Emine'nin 'Rus Katya'yı dövdüğü sahne olay oldu.

Antalya Film Festivali'nden üç ödülle dönen Türk-Rus ortak yapımı 'Elveda Katya', ilginç konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmin başrollerinde Kadir İnanır, Anna Andrusenko ve Rüçhan Çalışkur rol alıyor.

UFAK YARALANMALAR OLDU

Çekimleri geçtiğimiz aylarda sona eren ve vizyon için gün sayan filmin en ilginç sahnelerinden biri; babası 'Yunus Kaptan'ı bulmak için Trabzon'a gelen 'Rus Katya'nın 'Yunus Kaptan'ın karısı 'Emine'den yediği meydan dayağı... Trabzon Meydanı'ndaki pazar yerinde çekilen bu sahnede oldukça zor anlar yaşayan Rus oyuncu Anna Andrusenko, Rüçhan Çalışkur'un kendini rolüne kaptırması sebebi ile ufak yaralar aldı. Bu arada 'Trabzonlu Emine'nin, 'Rus Katya'ya attığı meydan dayağı olay oldu.

ANNA ÇEKİMİ UNUTAMADI

Ünlü oyuncu; Rusya'da verdiği bir röportajda, bu sahneyi unutamadığını söyledi ve çekimler sırasında yaşadığı ilginç olayı şu sözlerle özetledi: "Pazarın kurulduğu mahallenin esnafı, dayağı gerçek sanıp zabıtayı aramış. Zabıta, halka film çekimleriyle ilgili bilgi verince ortalık sakinleşmiş..."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Anna Andrusenko Rüçhan Çalışkur Kadir İnanır Trabzon Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title