Haberler

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Buna nasıl dayanacağım?

Güncelleme:

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Ece Erken'in ölüm haberinden sonra yıkıldığını anlatan arkadaşı Bircan Bali, "Ece'ye ulaşamıyorum ama annesine 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu Ece Erken'in 42 yaşındaki eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde bir balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti. Eşinin ölüm haberini aldıktan sonra yıkılan ve sakinleştiricilerle ayakta duran Ece Erken ise evinde kendine gelmeye çalışıyor.

ECE ERKEN: BEN NASIL DAYANACAĞIM

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali ise yakın arkadaşı Ece Erken'in sağlık durumundan bahsetti. Erken'in sakinleştiricilerle ayakta durduğunu söyleyen Bircan Bali, "Ece'nin annesiyle konuştum. 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii."

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Buna nasıl dayanacağım?

BİRCAN BALİ: ABİMİZ HAİN SALDIRIDA ÖLDÜ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini alınca sarsıldıklarını söyleyen Bircan Bali, "Çok taze aldık haberi... Çok anılarımız ve çok yaşanmışlıklar var. Kıymetli abim dün gece hain bir saldırıda vücuduna yedi kurşun isabet etti. Hayatını hastanede kan kaybından dolayı kaybetti. Şok içindeyiz. Sizden özür diliyoruz. Ece ile onların inanılmaz bir ilişkisi vardı. Her şeyden öte Şafak abinin çocuklarına çok düşkün olduğunu düşündükçe her şey çöpe gidiyor. Çocuklarının haberi yok" dedi.

NE OLDU?

Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü de yaralandı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Buna nasıl dayanacağım?

Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İLK MÜDAHALE ANI KAMERADA

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü'nde daha önce yöneticilik yapmıştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Buna nasıl dayanacağım?

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bircan Bali Ece Erken Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı? KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ayın kaçında, hangi tarihte? RTÜK kaç üyeden oluşur? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kaç üyedir, nasıl seçilir? TYT İLE ALAN BÖLÜMLER NELERDİR? Hangi bölümler TYT ile alıyor? TYT ile alan bölümlerin puan listesi 2024! 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? YKS TYT Türkçe / yazım kuralı sorusunun cevabı ne? Türk tarihi, park isimleri, resmi heyet, bakan ve meydan büyük mü yazılır?
İsrail'in Nusayrat Mülteci Kampı'na saldırısında can kaybı 210'a yükseldi

İsrail'in Nusayrat Mülteci Kampı'na saldırısında can kaybı 210'a yükseldi

500

Yorumlar (9)

Leda Gözübüyükoğlu:

Bu habere gülme emojisi bırakanlar insanlığınızdan utanın!!

68
21
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İnsan olsalar zaten bırakmazlar.

yanıt13
yanıt8
Hek Tor:

Dogru degil tabii de Fatma Girik"in ölüm haberlerinde trollerin yazdiklarina karsi da bu kadar duyarli miydiniz? Yoooo, zira hepsine tek tek, bastan asagiya taradim, haberlerin hicbir haberde RÜMUZLARINIZI ve yorumlarinizi göremedim....

yanıt3
yanıt6
Leda Gözübüyükoğlu:

Hektor: Her habere girip yorum yapmıyorum. Her yorumları da okumuyorum. Denk gelip şaşırdığım için yorum yaptım.. Sizin gibi her yoruma bir cevap verme gibi zorunluluğum yok!

yanıt4
yanıt1
Hek Tor:

Leda Hanim, ben, evet sahsen ben, söyledigimin arkasinda delikanli gibi duran biri olarak, kivirtarak "Bu cevap sana degil, genel olarak belirttim" asla demem. Dikkat edersen ilk cevabimda sen ve o Fenerbahce Lalasi oldugunuzdan her ikiniz icin "siz" diye bahsettim, yoksa tekil sahislar icin nezaket diye bahsedilen "siz"i kullanmam. Kusura kalma benim bir kuralimdir: "Sen Allah adini anarken O"na SEN diye hitabediyorsun da, ben sana SEN dedigimde niye bozuluyorsun, sen O"ndan daha mi yücesin?"

yanıt0
yanıt3
Hek Tor:

.... Ayrica, her habere yorum yazmami soracak olursan, burasi insanda aliskanlik yapiyor... Burada yazmaktan sigara icmeyi bile biraktim vallaaaa, zira vaktim olmuyordu firt cekmeye. Tavsiyem her habere gir ve yaz, kötü bir aliskanligin, örnegin Müge ya da Seda veya Esra seyrediyorsan aninda birakabilirsin.Tek sikayetim var, o da 100 yorum ve cevap yaziyorsam, birilerine cok dokundugu icin herhalde 10 tanesi cikiyor görücüye. Derin saygilar...

yanıt4
yanıt4
Ism Tas:

Avukat olunca başına nerede ne geleceği belli olmuyor . Her zaman mühendis olmak iyidir. Doktor olursanız da hastanede dayak yersiniz. Her yerde şiddet. Birde kadına şiddet var diyorlar. Aha adamı öldürdüler. Her akşam sağlıkçılar şiddeti haberlerde görüyoruz. Cezalar çok hafif. İlla üst düzey birilerine mi bişey olunca kılınız kıpırdayacak

25
0
yanıtYanıtla
zübükzade:

Paralar ece ye kalmıştır şimdi

4
8
yanıtYanıtla
VAHAP:

RANC JİP..ULAN HİÇBİR ZAMAN SAHİP OLAMAYACAĞIM RENC JİPE BİNİYORSUN ŞATAFAT BİR HAYAT SÜRÜYORSUN AMA KARANLI KİŞLERLE HAŞİR NEŞİRSİN AKABİNDE CAN GÜVENLİĞİN YOK ... PERE TATLI

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title