Haberler

Erol Köse'nin Özrünü Kabul Eden Gülben, Davayı Geri Çekti

Güncelleme:

Gülben Ergen'in kendisinden özür dileyen Erol Köse'ye cevabı merak konusuydu. Ünlü şarkıcı, yaptığı açıklamada "Erol Köse'nin özrünü kabul ediyorum, davayı geri çekiyorum" dedi.

Son dönemlerde yeni aşkıyla magazin sayfalarını süsleyen Gülben Ergen'in kendisinden özür dileyen Erol Köse'ye cevabı merak konusuydu.

30 GÜN ZORLAMA HAPİS CEZASI İSTENMİŞTİ

Gülben Ergen, Erol Köse'ye koruma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsi aldırmıştı. Kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldıran Gülben Ergen, Erol Köse'nin programında ve sosyal medya hesaplarında hakaretlerini devam ettirdiğini belirterek, 30 gün zorlama hapsi verilmesi için mahkemeye başvurmuştu.

CEZASI KESİNLEŞİNCE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Ünlü şarkıcının şikayetini haklı bulan mahkeme, Erol Köse'ye 3 gün zorlama hapsi verdi. Bu karar sonrası Erol Köse, instagram hesabı üzerinden paylaştığı video ile vicdani olarak Gülben Ergen'den özür dilediğini duyurdu.

GÜLBEN, DAVAYI GERİ ÇEKTİ

Bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Erol Köse'nin özrünü kabul ediyorum, davayı geri çekiyorum" diyen Gülben Ergen, şu ifadeleri kullandı: "Kötü söz söylememe, kalp kırmama orucundayım uzun yıllardır. Kimin ne yaşadığı beni zerre ilgilendirmiyor. Mesleğim başkalarının hayatlarını irdelemek ve yargılamak hiç olmadı. Hakkımda çıkan tüm asılsız haberler için hukuk yolunu ve sessizliği seçtim. Hak yerini hep buldu. Daha da bulacak. Bir değil, bin kere özür dileyen ve araya bende kredisi sonsuz dostlarımı koyan Erol Köse... Size yüreğimin kırgınlığı geçmedi, ama organize olmuş bir örgüt gibi, benim ölümüme çalışan, adeta bir çetenin dolduruşuna geldiğinizi söylediğiniz özürünüz başım üstüne. Aldığınız ceza ile ilgili davamı Avukatım Altın Mimir bugün geri çekiyor."

İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erol Köse Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

krıptopakn:

erol hanım yıne geri vitese takmış rezi herif seren kadar olamadın

12
1
yanıtYanıtla
Xd:

Hangisi daha karaktersiz anlayan var mı? İkisini de zerre kadar sevmem zaten.

11
0
yanıtYanıtla
gerçekler acı:

erol köse program yapma lütfen gülbenin yaptığı ahlaksızlıkları konuştun . sonrada özür diledin ya şu anda bit kadar değerin yokkk

9
1
yanıtYanıtla
cakal:

bu kadin niye boyle ergenlik donemde askdan basi donmus kizlar gibi poz veriyorki epeyce gememismi bunun icin

6
1
yanıtYanıtla
Zafer:

Bu kariyi oldum olasi sevmiyorum herseyin yapmacik hülya avsar özentisi seni

3
3
yanıtYanıtla
allahin kostebegi:

ben tirsi koselenin yerine utandim bu karidan bunlari duymaktansa olse daha iyiydi edebiyat parcalamis o hanim

3
1
yanıtYanıtla
cakal:

ulan kostebek kose banada biat et yoksa dava acarim hiii

2
2
yanıtYanıtla
Minyon kız:

Ben ce erol haksiz cocuklu kadin

3
1
yanıtYanıtla
kacik:

ulan burda corumlu kari falan yok miyyop kari

yanıt0
yanıt0
NAZAN isler:

yeter ARTIK bu kadının haberini yapmayın görmek istemiyoruz erkek para delisi sahte mahluk

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title