Haberler

Erhan Yazıcıoğlu: Mahcup Oldum, İstifa Ediyorum

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, aralık ayı sonunda istifa edeceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle aralık ayı sonunda istifa edeceğini duyurdu.

Hürriyet'e konuşan Erhan Yazıcıoğlu ,"Tiyatroyu tiyatrocular yönetir" ilkesini kabul ettiremediğini belirterek şunları söyledi:

"MAHCUP OLDUM, SAĞLIĞIMI YİTİRDİM"

Şehir Tiyatroları olarak büyük bir başarı gösterdik. Bizim lehimize birkaç maddenin değiştirilmesini istedim ama olmadı. Başrol oynatıp kadroya alamadığımız oyuncular var. Gerekli kadrolar verilmedi. Üç yıldır teşvik ikramiyesi ödenmedi. Artık asgari ücretle sanat yapan kurum kalmadı. Bu insanlar hiç önemsenmedi. Sürekli beni oyaladılar. Beni arkadaşlar umut olarak gördü ama isteklerimiz yerine gelmedi. Ben mahcup oldum, sağlığımı yitirdim. Çok üzdüler beni, ciğerimi yediler... İsteklerimiz olursa kalacağız ama böyle devam ederse aralık sonu istifa edeceğiz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Erhan Yazıcıoğlu Hürriyet Magazin Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Bakmadan Geçme

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Başbakan Fico'yu vuran 71 yaşındaki saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Hükümetin politikalarını beğenmiyorum

Başbakan Fico'yu vuran 71 yaşındaki saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Hükümetin politikalarını beğenmiyorum

500

Yorumlar (15)

MERT SÖZÜNERİ:

Tiyatrocudan yönetici olmaz. Osmanlı zamanında kadı tiyatrocuların şahitliğini kabul etmezdi. Çünkü renkten renge, konudan konuya girerler, laf cambazlığı yaparlar.

25
19
yanıtYanıtla
Taner Sağdıç:

ne kadrosundan bahsediyorsun Erhan bey? Öğretmenler kadro beklerken senin laylaylomuna mı bütçe ayıracak devlet! Bin düşün bir konuş birdahaki sefere.

23
14
yanıtYanıtla
Ayse:

Sen. me kadar aptal cahil insansin devlet turkiyenin hepsini yedi bitirdi

11
15
yanıtYanıtla
DARWİNİST:

SANAT İÇİN SOYUNMAZSANIZ ÖYLE OLUR. . .

12
9
yanıtYanıtla
yahya bayrakMobil-IOS:

Alistiniz bedava devletin Mali deniz yemiyen keriz hikayesine. Simdi tek tek dusmeye basliyorsunuz. Yok oyle devletin maliylan bedava gecinmek. O kazandiginiz paralar halkin parasi. Soruyorum o halkin parasini kac tane halk faydalaniyor sizlerin tiyatrosundan? Kendinize guveniyorsaniz sanatiniza buyrun kendi imkanlarinizlan kazanin o zaman aglamadan sizlanmadan devletlen savasmadan istediginiz katronuzlan buyrun yapin gorelim. Yok oyle devletin bazi kanallarini kendi ceplerinize aktarma algisindan kurtulun. Buda yetmiyor gibi o devleti begenmezsiniz

9
6
yanıtYanıtla
Anti kemalist:

Mahcup oldum diyince kasedin çıktı sandık

4
9
yanıtYanıtla
vdtMobil-ANDROID:

Geri zekalı meret seni yapalım başkan. Belliki anlıyorsun bu işten.

5
6
yanıtYanıtla
zorluMobil-ANDROID:

hadi lan ordan oraya girerken nereye girdini bilmiyormuydun teyyare

3
4
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

Vah vah yakında savaş var.Senin derdin kalmıştı

1
5
yanıtYanıtla
ANT!:

SAVAŞ SEVDALISI BUDALA! KEŞKE BÜTÜN DERDİMİZ SANAT OLSAYDI ELBETTE AMA İŞTE BU ÜLKE SİZİN GİBİ ANGUSLARLA DA MÜCADELE İÇİNDE!

yanıt7
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title