Haberler

Emina Jahovic'in Saadettin Saran'ı Takibe Almasından Sonra Mustafa Sandal'dan Aşk Hamlesi Geldi

Güncelleme:

Emina Jahovic'ten boşanan Mustafa Sandal sosyal medya hesabından paylaşıp sildiği fotoğrafla, kafaları karıştırdı. Eski eşi Emina Jahovic'in Saadettin Saran'ı takibe almasından sonra Sandal'dan da aşk paylaşımı geldi.

Sırp şarkıcı Emina Jahovic'ten boşanan Mustafa Sandal, hayranlarının kafasını karıştıran paylaşımlar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Simge'nin klibini paylaşan Sandal'ın adı genç şarkıcı ile aşk dedikodularına karışmıştı.

PAYLAŞIMINDAKİ KADIN MERAK KONUSU OLDU

Ancak boşandığı eşi Emina Jahovic'in iş adamı Saddettin Saran'ı takibe almasından sonra Sandal'dan ilginç bir paylaşım geldi. Mustafa Sandal dün bir kare paylaştı ve ardından hemen sildi. Takipçileri Sandal'ın yüzünün bir kısmı yarım görünen kadının kim olduğunu merak etmeye başladı.

İşte o paylaşım;

Emina Jahovic'in Saadettin Saran'ı Takibe Almasından Sonra Mustafa Sandal'dan Aşk Hamlesi Geldi.

AŞK YAŞADIĞI KİŞİ CEREN HİNDİSTAN OLDUĞU KONUŞULUYOR

Sandal'ın aşk yaşadığı kişinin takipçilerin dikkati sayesinde o ismin Ceren Hindistan olduğu konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Simge Sağın Magazin Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500

Yorumlar (22)

CEM:

BIKTIK BU ABAZALARDAN

18
0
yanıtYanıtla
Bu esnada:

Çocuklar da anne babalarının azgınlıklarını hayretle takip ediyor.

15
0
yanıtYanıtla
isim:

hala akıllanmadı mı bu adam yine kadın peşinde koşuyor. bu kadar yakışıklısın ne işin var kadınlarla.

7
5
yanıtYanıtla
kısasa kısas:

bu kadar yakışıklısın ne işin var kadınlarla ne demek . erkeklerle mi işi olsun. adamın karısı baskasıyla görüşüyor o da gayet normal bir karşılık veriyor.

yanıt12
yanıt3
mrv:

erkek peşindemi koşsun?

yanıt3
yanıt0
sen ne içtin:

nersi yakışıklı

yanıt0
yanıt1
Mebrure:

Çocuklarına nafaka ver. Zengin bir popçunun çocuğu gibi yasasınlar. Ama başkalarıyla yaşayan karina nafaka verme git geri al parani

8
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bunların yaşamları hep mide bulandırıcı;((

6
3
yanıtYanıtla
Özge:

Aynen abi.

yanıt1
yanıt2
EMRE G.:

CEREN DAHA YENİ DOĞUM YAPTI NE ARA BOŞANDI

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title