Haberler

Elizabeth Hurley, Prens Harry ile ilişki yaşadığı ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi

Güncelleme:

Elizabeth Hurley, Prens Harry ile yaşadığı iddia edilen ilişki hakkındaki dedikodulara 'gülünç' diyerek tepki gösterdi. Hurley, Prens Harry ile hiç karşılaşmadığını ve bu tür iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Prens Harry'nin daha önce bir anı kitabında bahsettiği 'hızlı bir boğuşma' deneyimine dair kadının Hurley olduğu iddiaları, Sasha Walpole adlı bir kadın tarafından reddedildi. Hurley, daha önce bu iddiaları inkar etmişti.

Elizabeth Hurley, Prens Harry'nin bekaretini aldığı yönündeki asılsız dedikodulara tepki gösterdi.

"Andy Cohen ile Neler Oluyor?" programında söylentiler hakkında sorulan soruya "Bu gerçekten gülünç!" diye cevap verdi.

Hurley, "Harry bir İngilizdi ve benden yaşlıydı. Gloucestershire'daydı." diye devam etti.

Hatta Harry'den 19 yaş büyük olan Hurley, Sussex Dükü ile hiç karşılaşmadığını bile söyledi. "Onunla hayatımda hiç tanışmadım." dedi.

38 yaşındaki Harry,Ocak 2023'te yayınlanan "Yedek" adlı anı kitabında, daha olgun bir kadınla "hızlı bir boğuşma" olarak nitelendirdiği cinsel deneyiminianlattı.

"Çok utandırıcı bir bölüm." diye yazdı. "Atları çok severdi ve bana genç bir aygır gibi davrandı." şeklinde devam etti. Harry, "bu konuda pek çok şeyin yanlış olduğunu" itiraf etti; bunlardan biri de olayın "yoğun bir barın arkasındaki çimenlik alanda gerçekleşmiş olması"ydı.

Pek de romantik olmayan randevunun ayrıntıları ortaya çıktıktan sonra, Sasha Walpole adında bir kadın, prensin hakkında yazdığı kadının kendisi olduğunu iddia etti. O zamanlar Piers Morgan'ın "Sansürsüz" programında "Genç bir çocuktu, bu yüzden onun için çok tuhaf olabilirdi." dedi. 40 yaşındaki Walpole, o sırada 17 yaşında olan Harry ile yattığında 19 yaşında olduğunu iddia etti ve "bunun asla olmaması gerektiğini" ekledi.

"Arkadaştık. Bir barın arkasındaki tarla o kadar da muhteşem değil." dedi. "Sarhoş olmanın ve eşinizle [seks yapmanın] muhteşem bir yanı yoktu."

Hurley daha önce kitabı çıkmadan önce Harry ile yattığını inkar etmişti.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Elizabeth Hurley Prens Harry Ünlüler Magazin Dünya Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title