Haberler

    Eli ayağı boşaldı: Sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı

    Güncelleme:

    BEKLENMEDİK KAZAABD eski başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump; ailece Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra kendini doğanın kollarına bıraktı.

    BEKLENMEDİK KAZA

    ABD eski başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump; ailece Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra kendini doğanın kollarına bıraktı. 39 yaşındaki üç çocuk annesi Trump, geçen Anneler Günü'nü de Miami'de plajda geçirdi. Trump, eşi Jared Kushner ve üç çocukları sörf dersi aldı. Fakat bu sırada Trump, hiç beklemediği bir kaza da yaşadı.

    AİLECE SÖRF DERSİ ALDILAR

    Babası Donald Trump, ABD başkanı olduğu sırada, onun danışmanlarından biri olan eşi Jared Kushner ile birlikte ülke yönetiminde aktif görev alah Ivanka Trump, geçen Pazar gününü Miami'de plajda geçirdi. Genç kadın, bütün gün denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Bu arada bir hocadan özel sörf dersi de aldı tüm aile.

    HER ŞEY YOLUNDA GİDİYORDU

    Ivanka Trump, hoca eşliğinde önce sörf tahtasının üzerine uzanarak dalgalara meydan okudu. Daha sonra da tahtanın üzerinde ayakta durmayı öğrendi. Ivanka Trump, başlarda da gayet iyi gidiyordu. Fakat sonra hiç beklemediği bir kaza yaşadı.

    OĞLUNUN YÜZÜNE SÖRF TAHTASI ÇARPTI

    Ivanka Trump, sörf tahtası üzerinde ilerlerken, kendi sörf tahtası üzerinde çalışan beş yaşındaki oğlu Theo'ya doğru yaklaştı. Hızını ve yönünü ayarlayamayan Trump'ın sörf tahtası bir anda Theo'nun yüzüne çarptı. Küçük çocuk neye uğradığını şaşırırken, Ivanka Trump da büyük bir paniğe kapıldı. Genç kadının yaşadığı dehşet yüz ifadesine de yansıdı. Fakat bir süre sonra Theo'nun herhangi ciddi bir yara almadığı ortaya çıkınca Ivanka Trump ve Jared Kushner rahat bir nefes aldı.

    HER ŞEY YOLUNA GİRDİ

    Ivanka Trump ve Jared Kushner, günün geri kalanında üç çocuklarıyla birlikte sörf yapmak için çabalamayı sürdürdü. Bu kazayı hafif atlatan ailenin yüzünden gülücükler eksik olmadı.

    2009'DA EVLENDİLER

    jared Kushner ile Ivanka Trump, 2009 yılında evlendiler. Çiftin, Arabella, Theodore ve Joseph adında üç tane çocuğu bulunuyor. ABD'nin önde gelen iş insanlarından biri olan Charles Kushner'in oğlu olan Jared Kushner, tıpkı babası gibi bir emlak yatırımcısı ve girişimci. Kushner, ABD Başkanı olduğu dönemde Donald Trump'ın danışmanları arasında yer alıyordu.

    BABASININ DANIŞMANIYDI

    Ivanka Trump ise, 45. ABD Başkanı Donald Trump'ın, Ivaha Trump ile evliliğinden dünyaya geldi. Bir süre modellik yapan Ivanka Trump, daha sonra iş dünyasına atıldı. Babasının şirketlerinde görev yapan Ivanka Trump, babasının ABD Başkanı olmasından sonra eşiyle birlikte devlet yönetimi konusunda aktif görev aldı. Babasının başkan seçilmesinden sonra ailesiyle birlikte New York'Tan Washington'a taşınan Ivanka Trump, aynı zamanda dünyanın en güzel ve en iyi giyinen kadınlarından biri olarak biliniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Jared Kushner Donald Trump Beyaz Saray Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Bakmadan Geçme

    A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title