Haberler

    Ege'nin serin sularında

    Güncelleme:

    HANGİ ÜNLÜ NEREDE TATİL YAPIYORElbette bu ünlüler tatil keyiflerini de sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

    HANGİ ÜNLÜ NEREDE TATİL YAPIYOR

    Elbette bu ünlüler tatil keyiflerini de sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Kimini de paparazziler adım adım takip edip tatillerinin her anını görüntülüyor. Bakalım hangi ünlü, kiminle nerede tatil yapıyor.

    EL ELE

    Ünlü şartıcı Justin Bieber ile model eşi Hailey Baldwin Bieber, tatil için Yunanistan'ı seçti. Genç çift, Ege denizinin mavi sularında serinledi uzun süre.

    MAVİ SULARDA

    Bieber ve Baldwin, Yunanistan tatilinde geceliği bin sterlin olan lüks bir otelde kaldı. Çift, sık sık da sosyal medya hesaplarından tatilde çekilen pozlarını paylaştı.

    ÖNCE PORTEKİZ'E GİTTİLER

    Nicole Scherginger ile sevgilisi Thom Evans, tatil için önce Portekiz'e ardından da İtalya'ya geçti. Önce Portekiz'de denizin ve güneşin keyfini çıkaran çift, orada çekilen fotoğraflarını da bol bol sosyal medyada paylaştı.

    YENİ YAŞ KUTLAMASI

    Scherzinger ve Evans daha sonra da İtalya'ya geçti. Orada da Nicole Scherzinger'ın yeni yaşını kutladılar. Scherzinger, bu kutlamalar sırasında çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarında paylaştı.

    LÜKS YATTA TATİL

    Tenis yıldızı Rafael Nadal, tatilde lüks yatıyla mavi sulara açıldı. Nadal, tatil için İspanya'nın Formentera bölgesini seçti. Burası ünlülerin sık sık tercih ettiği bir bölge.

    YILLARA MEYDAN OKUYOR

    Bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Rob Lowe, evinden fazla uzaklaşmadı. Lowe, Banta Barbara'da plajda objektiflere takıldı. Aktörün geçen yıllara rağmen formunu hala koruyor olması da gözlerden kaçmadı.

    PAPARAZZİLER PEŞİNDE

    Bu sene İtalya'yı seçen ünlülerden biri de Bella Thorne. Genç şarkıcı, Komo Gölü'nde nişanlısı ve bir grup arkadaşıyla birlikte tatil yaptı. Şarkıcının tatili de paparazziler tarafından görüntülendi.

    KAFA DİNLEME TATİLİ

    Bütün servetinin kontrolünü elinde tutan babasıyla mahkemelik olan Britney Spears, sevgilisi Sam Asghari ile birlikte çıktığı tatilde o gerilimli günlerin ardından rahatlamaya çalıştı. Spears, Hawai'de Maui'yi seçti. İki sevgili bol bol güneşlenip denize girdi.

    ONLAR MEKSİKA'YA GİTTİ

    Alessandra Ambrosio ile sevgilisi tatil için Meksika'da Montage Los Cabos'u seçti. Kaldıkları villanın havuzunda çekilen pozlarını da sosyal medya sayfasından paylaştı Alessandra Ambrosio.

    EVİNİN HAVUZUNDA KAÇAMAK

    Sharon Stone, şimdilik herhangi bir yere gitmedi. Evinin havuzuna girmeden önce çektirdiği sarı bikilini bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşarak herkese mutlu bir yaz diledi.

    ROMA TATİLİ

    Bir dönemin ünlü modellerinden Paulina Porizkova, tatil için İtalya'ya gitti. O da sık sık tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

    YENİ YAŞINA GİRDİ

    Tamara Ecclestone, 37 yaşına ailesiyle birlikte Bahamalar'da girdi. Ecclestone, o tatilde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından kocası Jay Ruthland'a teşekkür ederek paylaştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Portekiz İtalya Ege Haberler

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

    Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

    Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

    Bakmadan Geçme

    AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak?
    Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

    Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title