Haberler

Eda Ece, Talat Bulut Hakkındaki Sorulara Tepki Gösterdi: Olay İyice Gerilmesin, Yeter Artık

Güncelleme:

Önceki gün Bebek'te görüntülenen Yasak Elma dizisinin oyuncusu Eda Ece, rol arkadaşı Talat Bulut hakkındaki sorular için "Olay iyice gerilmesin, artık yeter" cevabını verdi.

Oyuncu Eda Ece, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Rol arkadaşıyla beraber güzel havanın tadını çıkartan Eda Ece, yürüyüş sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu Talat Bulut hakkındaki sorulara ise "Olay iyice gerilmesin artık yeter" dedi.

"OLAY İYİCE GERİLMESİN"

Güzel oyuncu, aynı dizide rol aldığı Talat Bulut sorulunca, "Olay iyice gerilmesin artık yeter. Herkes sette profesyonelce işini yapıyor" dedi.

Eda Ece, Talat Bulut Hakkındaki Sorulara Tepki Gösterdi: Olay İyice Gerilmesin, Yeter Artık

TACİZE UĞRADIĞI SÖYLEYEN KIZLA GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Dizi setinde tacize uğradığı iddia edilen 19 yaşındaki Ö.Ş. isimli genç kızın, diziden ayrıldığını ve bir sinema filminde çalıştığını belirten Eda Ece'nin, genç kızdan sürekli haber aldığı anlaşıldı.

Eda Ece, Talat Bulut Hakkındaki Sorulara Tepki Gösterdi: Olay İyice Gerilmesin, Yeter Artık

ŞEVVAL SAM'A 100 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Talat Bulut, kendisi hakkında "Maalesef çalışacağız" diyen rol arkadaşı Şevval Sam'a 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan dava dilekçesinde Talat Bulut, davalı Şevval Sam'ın asılsız söylemleri ve duruşu nedeniyle kendisi ve ailesinin derinden sarsıldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Şevval Sam Eda Ece Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (9)

Ekiz:

Kaç kadın şikayetçi oldu talat buluttan hepsimi yalan söylüyor talat ününü kullanıp savunmasız hangi kız varsa şansını denemiş işte bunun bedeli olmayacak mı.

15
1
yanıtYanıtla
ÜMR.HKN:

Sette çalışanlar lütfen biriniz Talat Bulut'' a (gönül) verin de hepimiz eziyetten kurtulalım. .

6
3
yanıtYanıtla
SELEN:

Aynen :))))

yanıt1
yanıt1
Güneşli günler:

Ahlaksızlığın, terbiyesizliğin hakim olduğu bu dizide rezillikler hiç bitmiyor ben bu diziyi yada buna benzer terbiye fukarası dizileri izlemiyorum tesadüfen tv kanalları gezerken görüyorum, kadın Allah''ın yarattığı nadide bir çiçektir ve kadın çok özel bir varlıktır ama bu tür filimlerde dizilerde aman Allahım her yeri açık kapalı olan bir tarafı yoktur, seneryo zaten pislik üzerine inşaa edilmiş kimin eli kimin cebinde belli değil Rütük ne yapar onuda anlamış değilim sette taciz varmış gülüyorum

3
0
yanıtYanıtla
Pinar:

Geç bile kaldı

3
0
yanıtYanıtla
Kim:

Bencede acmali

2
1
yanıtYanıtla
cancan:

tacize uğradım diyen genç kız daha öncede babam beni taciz etti diyerek babasını hapse attırmış sonra babam bana kızdı tokat attı bende sinirlenip böyle yaptım pişmanım demiş şeklinde bir belge çıktığı söylendi acaba doğru mudur değilmidir bilmiyorum eğer doğru ise olay çok net ortada dır ama bu belge ve iddia doğrumu dur bilmiyorum basında bir ara okudum ama yankı bulmadı

2
0
yanıtYanıtla
ozan:

talat bey haklıdıro kız söhret olma yolunda herseyı yapar

0
1
yanıtYanıtla
ASLI:

dün bu diziye denk gelim bi bakıyım dedim :) aman ALLAHIM şevval sam ve talat bulutun yatak sahnesi birbirlerine olan saçma sapan replikleri yapmacık hareketler o kadar saçma sapan bir diziki. hala nediye yayınlıyorlar ve izleyen ne diye izliyo hayret. . . BİR AN ÖNCE BAŞLASANDA DİRİLİŞ KEYİFLE İZLESEK SENİ.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title