Haberler

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Güncelleme:

Eski manken Ebru Şancı, Coachella Festivali'nde paylaştığı fotoğraflar 'photoshop'lu çıkan Hadise için "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yorumunu yaptı.

Coachella Festivali'ne katılarak ülkemizde en çok konuşulan isimlerden biri olan Hadise, önceki akşam Maltepe'de konser verdi. Şarkıcının kilolu hali dikkatlerden kaçmadı.

EBRU ŞANCI'NIN DİLİNE DÜŞTÜ

Maltepe'de hayranlarıyla buluşan Hadise, giydiği kıyafetle de geceye damgasını vurdu. Kendisini izlemeye gelen hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatan Hadise'nin kilolu hali dikkat çekti.

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Coachella Festivali'nde paylaştığı fotoğraflarda 'photoshop' çıkınca eski manken Ebru Şancı'nın da diline düştü.

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

"ROBERTO CARLOS"

Ebru Şancı Instagram hesabından Hadise'ye, "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yazdı. Bu yorum takipçilerini de ikiye böldü. Bir kısım Ebru Şancı'ya destek verirken bazı kişiler de Hadise'nin fiziğinin kötü olmadığını yorumladı.

İşte Hadise'nin doğal hali;

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Roberto Carlos Ebru Şancı Maltepe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (37)

Onur:

En güzel bacaklar böyle bacaklar. Kalcali balik etli.

15
6
yanıtYanıtla
mikrop:

yavuz sultan selim köprüsünün bacaklarından değil hanfendinin bacaklarından konuşuyoruz. . . . çok rahat 1 1 taşır gibime geliyor ve hatta minik bir fransız balkon ile birlikte

yanıt0
yanıt1
nern:

hadiseye laf atcana su tipine baksın

13
3
yanıtYanıtla
sad:

cehennemde odun olmak için elinden ne geliyorsa yapıyor

10
3
yanıtYanıtla
Kebepçı Selahattin:

Fiziği kötü dememişki, Bacakları Carlos gibi demiş. Hem Türk erkekleri Yemeğin salçalısını Kadınında Carlos bacaklısını sever.

12
0
yanıtYanıtla
ayşe:

terbiyesizler

8
4
yanıtYanıtla
Jöhh:

Tek kurtuluş Erdoğan

3
9
yanıtYanıtla
Höcxx:

Oylar Akp ye

3
8
yanıtYanıtla
MİT:

İstikrar için AKP BU ÜLKE SEVDALISI

3
7
yanıtYanıtla
GRBMRZ siverek:

cesurmuş cesur bir bela karşısında öfkesine hakim olabilen cesurdur .cesur düşmana karşı korkusuzca eliyle diliyle sopasiyla silahlıila savaşan cesurdur .cesur.bir yangın esnasında bir insanın veya bir hayvanın canını kurtaran cesurdur.cesur hataydaki hamile kadını darp edip karnındaki bebeğe tekme atan ve o sırada yoldan geçen askerimiz gibi o pislik mahluğu döven ve polise teslim eden cesurdur . cesurluk çıplaklıksa en büyük cesur bu açılıp saçılanlar değil en büyük cesur hayvanlardır.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title