Haberler

Düğünleriyle Yarışacaklar

u yaz Hollywood'un dört popüler ismi, arka arkaya düğün yapacak. Us Weekly dergisi bu düğünlerle ilgili detayları sayfalarına taşıdı.

Hollywood'un yıllardır bekar olan ünlü isimleri, kalplerinin prensini bulduktan sonra teker teker evlilik kararı aldı. Bu yaz evleneceğini açıklayan 4 ünlü yıldız Halle Berry, Jessica Biel, Anne Hathaway ve Drew Barrymore düğünleriyle ilgili detayları medyayla paylaşmaya çoktan başladı.

ANNE HATHAWAY & ADAM SHULMAN

Anna Hathaway (29) ve üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Adam Shulman (31), geçtiğimiz Kasım'da nişanlandıklarını açıkladı. Oyunculuğun yanı sıra mücevher tasarımcılığı da yapan Shulman, Hathaway'e 6 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. New York'ta evlenmeyi planlayan çift, yaz sonunda hayatlarını birleştirecek. Hathaway, kendi gelinliğini tasarlayacak.

DREW BARRYMORE & WILL KOPELMANN

Drew Barrymore (37), Chanel'in eski CEO'su Arie Kopelmann'ın oğlu, sanat danışmanı Will Kopelmann (34) ile bir yıllık bir ilişkinin ardından Haziran'da evleniyor. Kopelmann, sevgilisine 4 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Ocak'ta nişanlanan çift, Kaliforniya'da evlenecek. Barrymore, gelinliğini Chanel'den seçti.

JESSICA BIEL & JUSTIN TIMBERLAKE

4.5 yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz yıl sonunda nişanlandıklarını açıkladı. Nişan kararından hemen önce bir süre ayrı kalan çift, fırtınalı ilişkileriyle sık sık medyanın gündemine geliyordu. Justin Timberlake (31), Jessica Biel'a (30) 6 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Ağustos'taki düğünle ilgili tüm detaylarla da Biel ve Timberlake'in annesi Lynn Harless ilgileniyor. Güzel oyuncu gelinliğinin Monique Lhuiller tarafından dikilmesini istedi.

HALLE BERRY & OLIVIER MARTINEZ

2010 yılının Ekim ayında ilişki yaşamaya başlayan iki ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay nişanlandıklarını açıkladı. Halle Berry'ye (45) zümrüt bir yüzükle evlenme teklif eden Olivier Martinez (46), bu yaz olacağı açıklanan düğünlerinin Fransa'da yapılmasını istiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Drew Barrymore Jessica Biel Halle Berry Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title