Haberler

Dolandırıcılıkla suçlanan Kylie Jenner, menajerliğini yapan annesini işten kovdu

Güncelleme:

İki yıl üst üste Forbes tarafından dünyanın en genç zengini seçilen Kylie Jenner'ın evrakta sahtecilik yaptığı gerekçesiyle unvanı elinden alındı. Kylie ise bu gelişmenin ardından menajerliğini yapan annesi Kris Jenner'ı işten kovdu.

Forbes, iki yıl üst üste 'En Genç Milyarder' seçtiği dünyaca ünlü yıldız Kylie Jenner'ın elinden unvanını aldı. Konu hakkında yapılan açıklamada Jenner'ın gelir beyanlarında oynama yaptığı iddia ederek adını taşıyan kozmetik şirketinin aslında gösterildiği kadar gelir elde etmediği söylendi. Jenner ise yaşadıklarının ardından ilk hamleyi en yakın ismi olan annesine yaptı.

"PARAM OLDUĞUNU TESPİT ETMEKTEN DAHA ÖNEMLİ 100 ŞEY SIRALAYABİLİRİM"

900 milyon dolarlık servetinin daha kurmaca olduğu ileri sürülen Kylie Jenner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor" dedi. İşini gayet iyi yaptığını söyleyen Jenner, sözlerine şöyle devam etti: "Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim."

Dolandırıcılıkla suçlanan Kylie Jenner, menajerliğini yapan annesini işten kovdu

ANNESİNİ KOVDU İDDİASI

The Sun'a konuşan aileye yakın bir kaynak ise Kylie Jenner'ın dolandırıcılık iddialarının ardından menajerliğini yapan Kris Jenner'ı işten çıkardığını söyledi. Yaşanan olaylardan annesini sorumlu tutan Kylie'nın annesinin telefonlarına dahi çıkmadığı ileri sürüldü. Ünlü isme yakın kaynak yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti: Kylie ve Kris şu an çıldırmış durumda ve markalarının isminin zedeleneceğinden korkuyorlar daha kötüsü de belki de devlet ile de başları belaya girebilir. Kylie'nin tüm anlaşmalarından yüzde 10 pay alan Kris panik halinde. Kovulmaktan korkuyor. Kylie annesinin aramalarına cevap vermiyor ve artık kime güveneceğini bilmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kylie Jenner Twitter Forbes Genç Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Bakmadan Geçme

Yalan3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500

Yorumlar (6)

Olacağı buydu:

Olacağı buydu. Belasını buldu

8
1
yanıtYanıtla
Taom:

Akrabayla iş yapmanın sonu iyi biitmeez.

4
0
yanıtYanıtla
Manuel:

Aferin iyi yapmışsın . !

2
0
yanıtYanıtla
Baskil 23:

Şimdı anesi ne yiyecek, vallehi açlığden ölür.

1
0
yanıtYanıtla
asdaf:

sonun başlangıcıdır bu tarihi not edin

1
0
yanıtYanıtla
tugra:

yazık kıyamam üzülmüştür.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title