Haberler

Didem Arslan Yılmaz'ın programında cinayeti itiraf eden şahıs, canlı yayında gözaltına alındı

Güncelleme:

Kütahya'da bıçaklanarak öldürülen Süleyman Yıldırım cinayetiyle ilgili Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında sıcak bir gelişme yaşandı. Süleyman Yıldırım'ın damadı Süleyman Gürbüz, canlı yayında kayınpederini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Süleyman Gürbüz, stüdyoya gelen polis ekipleri tarafından canlı yayında gözaltına alındı.

Show TV'de ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında canlı yayında cinayet itirafı yaşandı. Kütahya Gediz'de yaşanan cinayetle ilgili itirafta bulunan Süleyman Gürbüz, kayınpederini bıçaklayarak öldürdüğünü açıkladı. Süleyman Gürbüz stüdyoya gelen polis ekipleri tarafından canlı yayında gözaltına alındı.

ELİNDEKİ BIÇAĞI ÖFKELENİP KAYINPEDERİNE SAPLADI

Süleyman Yıldırım 3 Ocak 2019 yılında Kütahya'nın Gediz ilçesinde evinin önünde öldürüldü. Cinayet anında eşi, kızı Çiğdem ve damadı Süleyman Gürbüz vardı. Gözaltına alınan damat Süleyman Gürbüz verdiği ifadede cinayet bıçağının kayınpederinde olduğunu, boğuşma sırasında kaza ile kendisine saplandığını anlattı.

10 ay cezaevinde kalan Süleyman Gürbüz cezaevinden kayınpederinin kardeşi Ramazan Yıldırım'a yazdığı iki mektupta ise eşini ve kayınvalidesini suçladı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında cinayeti itiraf eden şahıs, canlı yayında gözaltına alındı

Süleyman Yıldırım'ın kardeşi Ramazan Yıldırım tüm bu gelişmelerin ardından Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına başvurarak gerçeklerin ortaya çıkmasını istedi.

Canlı yayın sırasında Süleyman Yıldırım'ın kızı Çiğdem ise önce "Babamı öldüren bıçak kimin elindeydi görmedim" dedi. Ardından da "Elinde bıçak olan eşimle annemin arasında babam vardı." dedi. İşte bu noktada gözlerin çevrildiği Süleyman Gürbüz'den çarpıcı bir itiraf geldi. "Kayınpederimi ben öldürmedim!" açıklaması yapan Gürbüz, Didem Arslan Yılmaz'ın ısrarlı soruları karşısında cinayeti kendisinin işlediğini kabul etti.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında cinayeti itiraf eden şahıs, canlı yayında gözaltına alındı

Gürbüz, kayınvalidesiyle tartışması sırasında öfkelenip bıçakla kendisine saldırdığını, o sırada elindeki bıçağı kayınpederi Süleyman Yıldırım'a sapladığını anlattı.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Yayın devam ederken Süleyman Gürbüz'ün ifadelerini ihbar olarak kabul eden İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Müdürlüğü ekipleri, canlı yayında Süleyman Gürbüz'ü gözaltına aldı.

Gürbüz, ifadesi alınmak üzere Küçükçekmece Kanarya Polis Merkezi'ne götürüldü.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında cinayeti itiraf eden şahıs, canlı yayında gözaltına alındı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Yıldırım Kütahya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (15)

....:

Müge Anlı dışında hepsi gereksiz programlar, Uzun ömürlü olmayacaklar zaten, reytingler yerlerde olunca bitireecekler hepsini

6
1
yanıtYanıtla
TEMEL:

Bu sunucuda. Polisleri ekrana alma derdinde sov pesinde Millet ne derdinde kendisi ne derdinde.

4
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Bu da izlenme gayretinin bir parcasi degul ise, ben insan doolum laa

3
0
yanıtYanıtla
Kayınvalide:

Nedir bu erkeklerin çektiği kadınlarin dilinden çenesinden

0
3
yanıtYanıtla
Emre:

Öfkenin sonucu müebbet.. Dört duvar sonu mezar Karısı da başkasıyla evlenir ordan da bir darbe yer Alsa ikinci ceza ..

2
0
yanıtYanıtla
Atik:

Hayirli işler bol kazançlar

2
0
yanıtYanıtla
adınız:

olaya bak. cinayet zanlısıyla kankası gibi konuşarak yürüyor. cinayetleri normalleştirmedir bunun adı

2
0
yanıtYanıtla
show:

bi show için koskoca devletin polislerini kapıda bekletip içeri almıyorlar. ceza kesmeye gelince aslan gibi oluyorlar vay bee

2
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Ülke sirk gibi karakolda senaryo yazılmış programa ünlü mahkum olacaksın diye çıkartılmıştır kesin,bunları seyreden cahillerde var ya,ülkedeki seviyeye bak belgesel izleyin...gerçi bunlarda belgesel gibi

2
0
yanıtYanıtla
Eski Akp li:

Neden katillere Kibar davraniliyor.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title