Haberler

Depremde 25 yakınını kaybeden sanatçı Kahtalı Mıçe, sitem etti: Adıyaman'da her yer çökmüş, yapacaklarsa sağlam yapsınlar

Güncelleme:

Peş peşe meydana gelen depremlerde 25 akrabasını kaybeden sanatçı Kahtalı Mıçe, yaşadığı üzüntüyle ilgili "Yaralılar var. Cenaze de çok. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Adıyaman'da sağına bakıyorsun çökmüş, soluna bakıyorsun çökmüş. Gerçekten yapıyorlarsa sağlam yapı yapsınlar " diyerek isyan etti.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman'da yaşayan sanatçı Kahtalı Mıçe de 25 akrabasını kaybetti.

"ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN, ÇOK ZOR"

Depremde kaybettikleri yakınlarıyla ilgili A Haber'e konuşan sanatçı, "Kahta'da 8 tane apartman çöktü. Halamın çocuklarından, torunlarından, annemin teyze çocuklarından, amcamın kayınlarından, çocuklarında ölenler var. 25 kişi rahat var. Hepsi bizim insanlarımız. Bu ölenlerin hepsi bizim. Kendi yakını kaybetmekle aynı. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Çok zormuş, gerçekten zor" ifadelerini kullandı.

Depremde 25 yakınını kaybeden sanatçı Kahtalı Mıçe, yaşadıklarını anlattı: Adıyaman'da her yer çökmüş, yapacaklarsa sağlam yapsınlar

"ADIYAMAN'DA SAĞINA BAKIYORSUN ÇÖKMÜŞ, SOLUNA BAKIYORSUN ÇÖKMÜŞ"

Deprem sonrası Adıyaman'daki son durumu anlatan şarkıcı, "Ben bugün Adıyaman'a gittim. İnan ki mecbur kalmasam gitmem. Yani insanın otomatikmen psikolojisi bozuluyor. Sağına bakıyorsun çökmüş, soluna bakıyorsun çökmüş. Gerçekten yapıyorlarsa sağlam yapı yapsınlar" dedi.

"1999 DEPREMİNDE EVİM GİTTİ"

1999 depremine İstanbul'da yakalandıklarını ve evlerinin yıkıldığını söyleyen Kahtalı Mıçe, sözlerine şöyle devam etti: "1999 depremini de yaşayan Mıçe, "İstanbul'da çocuklarımla evdeydim. Avcılar'da oturuyordum. Ev gitti. Allah'a şükür bize bir şey olmadı. Biri sürü insan öldü. Benim küçük oğlum şoka girdi. Hanım bir tane tokat attı. Çocuk ağlamaya başladı. Kendine geldi."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kahtalı Mıçe Adıyaman Magazin Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title