Haberler

Demet'ten Acun'a Giden Ağır Tweetlerin Sırrı Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın Twitter hesabı hacklendi. Twitter'dan Acun Ilıcalı'ya yönelik oldukça ağır eleştiriler yapıldı. Ilıcalı, hesabın hacklendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz'de misafir jüri olarak bulunan Demet Evgar'ın hesabından Acun Ilıcalı'ya, diğer jüri üyelerine ve hatta yarışmayı severek izleyen seyircilere yönelik çok sert tweetler atıldı. Hesaptan atılan tweetlerde kullanılan dil ve imlalar oldukça dikkat çekiciydi.

İŞTE DEMET EVGAR'IN HESABINDAN ATILAN TWEETLER;

Acun nasıl zengin oldu? 1- Bildiğiniz gibi, "Yetenek Sizsiniz" adlı programda, "onların zor günlerinde" jüri üyesi olarak bulundum.

2-Benim için gerçekten de ilgi çekici bir gözlem olacağını düşünüyordum ki, öyle de oldu.

3- Evet. İyi bir gözlem oldu çünkü bu sâyede bu ülkede estetiğin, san'âtın, edebiyâtın ve insân rûhuna hitâb edenlerin değil... + +ahmak yığınlarına hitâb edenlerin güç kazanacağını hep birlikte görmüş olduk.

4- Bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin.

5- İşte halk, bu popülist döngü ile ahmaklaştırılmaktadır.

6- Ahmakların zevklerine hitâb etmek, sistemin sözde "aydınlanmış" (illuminated) esâs sâhiblerini ya'nî robotlaştırıcıları güçlendirirken, + + toplumları ise aylık maaşlarına (samanlarına) bağımlı çiftlik hayvanları hâline getirmektedir.

7- Ahmaklara hitâb etmek sizi maddî olarak zengin kılar. Fakât esâs zenginlik, erdemlice bir hayât sürmekten başka hîçbir şey değildir.

8- Erdemli kalabilenlere selâm olsun.

9- Buradan sistemin sözde sâhiblerine yani sözde "aydınlanmışlara" sesleniyorum: Siz çoksunuz fakât biz haklıyız.

ACUN ILICALI: DEMET'İN HESABI HACK'LENDİ

Bu tweetlerin ardından Acun Ilıcalı, tweet attı ve "Sevgili Demet Evgar aradı, Twitter hesabı hacklenmiş. Hesabından paylaşılanlar ona ait değil. Bilgilerinize..." yazdı.

EMRE KARAYEL: DEMET'İN HESABI HACK'LENMEDİ

Demet Evgar'ın Bir Kadın Bir Erkek dizisinden rol arkadaşı Emre Karayel olaya müdahil oldu ve "Demet Evgar'ın hacklendiğine dair söylenenler tamamen asılsızdır, şimdi telefonda konuştuk." yazdı.

MİRGÜN CABAS: EMRE'NİN DE HESABI HACK'LENDİ

Bu noktadan sonra Twitter kullanıcılarının iyice kafası karıştı. Olayı Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal çifti aydınlattı. Çift, Emre Karayel ile konuşmuştu. Bu konuşma sonucunda Karayel'in de hesabının hack'lendiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emre Karayel Acun Ilıcalı Demet Evgar Twitter Magazin Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500

Yorumlar (43)

davut:

türkiyenin en yeteneklisi olarak bir köpeğin birinci seçildiği bu yarışma programını şiddetle kınıyorum arkadaşlar :)) milletimizle resmen dalga geçiliyor seyredilmemesi lazım böyle programların

29
3
yanıtYanıtla
abdulselam Mobil-ANDROID:

Acun gerçekten zor günler çekiyor reyting olarak.

24
4
yanıtYanıtla
murat:

keşke hesap çalınmamış olsaydı da kendi elleriyle yazaydı memnun olurduk

17
6
yanıtYanıtla
keMAL'e benzettim.Mobil-ANDROID:

alırsan geziciyi koynuya, yılanı dolar boynuna, kendini sanatçı zanneden Evgar

9
12
yanıtYanıtla
Erdemden bahsetmiş ama....:

Bu kadının çevirdiği bir kadın bir erkek dizisine bakarsanız, erdem ve ahlaktan uzaktan yakından alakası olmadığını görürsünüz. . . Kesin hack lenmiştir yoksa bu kadının aklının ucundan geçmez erdem ve ahlak. . .

13
8
yanıtYanıtla
ant:

bir kadın bir erkek midir nedir programı var bunun bir kez izledim program şu cümleler üzerine kurulu her 5 saniyede bir canım aşkım canım muuah muuah canım gel gel muahh oh canım program bu , vıcık vıcık yapmacık

17
2
yanıtYanıtla
sera:

Her kim yazmissa super yazmis agzina ve yuregine saglik. . . .

17
2
yanıtYanıtla
DEN:

KİM HACKLEMİŞSE HELAL OLSUN O ZAMAN

18
0
yanıtYanıtla
MelisMobil-IOS:

Demeti destekliyorum. Bu arabeskcilerle biz bir miyiz yani?

10
7
yanıtYanıtla
Yüksel:

Valla ben izlemiyorum bu kalitesiz insanları . Sizde izlemeyin izletmeyin arkadaslar onun yerine acın belgesel izleyin daha iyi . Allaha emanet olun

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title