Haberler

Demet Akalın, Nafaka Ödeyemediği İçin Hapse Giren Babayı Kurtaracak

Güncelleme:

Demet Akalın, eşine ödeyemediği nafaka yüzünden hapse giren Ahmet Eliaçık'a yardım eli uzattı.

Şarkıcı, gazetelere yansıyan haberi gördükten sonra sosyal medya hesabından " Kayseri'de ödeyemediği nafaka için hapse giren babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım" açıklamasını yaptı.

3500 LİRALIK BORÇ YÜZÜNDEN HAPİS YATIYOR

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde basında yer alan "Eski eşine ödeyemediği nafakadan dolayı hapse girdi" haberi üzerine hareket geçti. Kayseri'de kuru temizleyici Ahmet Eliaçık adlı adam, eski eşine ayda 300 lira nafaka ödemeyince çocuklarıyla vedalaşarak hapse girmişti. Eski eşinin açtığı icra davasının ardından faiziyle 3500 liralık borcu yüzünden üç aylık hapis cezasına çarptırılan baba, çocuklarının karnelerini de görememişti.

AVUKATINA TALİMAT VERDİ

Eliaçık'ın hikayesinden etkilenen Akalın, Kayserili babaya yardım eli uzatmaya karar verdi. Eliaçık'ın borcunu ödeyeceğini sosyal medya hesabından duyuran şarkıcı, "Nafaka davasından Kayseri'de hapse giren bir babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım. Allah hiçbir evladı babasız bırakmasın. Evlatlar güzel günler görsün" diye yazdı. Avukatına talimat veren Akalın, bugün gerekli işlemler için başvuruda bulunacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Demet Akalın Kayseri Magazin Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500

Yorumlar (36)

TIK,,,,TIK:

ŞİMDİ BENDE BİR VATANDAŞ OLARAK MAHKEMELERİMİZDE, Kİ ONURLU HAKİMLERİMİZE SORUYORUM , EVLATLARINI BIRAKIP GİTMİŞ ONLARLA İLGİLENMEYEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ANNELİK GÖREVİNİ İFA EDEMEYEN YADA YAPMAYAN KENDİ ZEVKLERİ İÇİN SADECE NAFAKA ALAN ÜSTÜNE ÜSTLÜK ÇOCUKLARIN VELAYETİ BABADAYKEN BU NAFAKA BU KADINA NEDEN VERİLİYOR , BU KONU TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞINMALI GEREKİRSE ANAYASA MAHKEMESİNE DAVA AÇILMALI VE ÖRNEK TEŞKİL EDİLMELİ BAŞKA NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ANNELER İÇİN

24
1
yanıtYanıtla
Nur kartas:

Demet hanım insan ve insan allahim onunla küçük yavrusuna omur versin

18
1
yanıtYanıtla
gercek:

SANATCILARIN SPORCULARIN YAPTIKLARI YARDIMLARI MEDYAYA YANSITMASI BECE HİÇ SAKINCALI DEĞİL TEŞVİK EDİCİ , ŞUNU OKUMAK İSTERİZ MESELA SEZEN AKSU ÇIKSIN DESİN BEN 100 TANE ÖĞRENCİ OKUTUYORUM DİYE . BUNUN SAKINCASI YOK.

18
1
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

nafaka ödemeye karşıyım. . . çocuğa değil eski eşe. . . faydalanamadığım bir kadına neden para ödüyorum nedir bunun mantığı anlayan var mı. . . . saçmalık

17
1
yanıtYanıtla
Deniz 26:

Çuvalla para alan ünlüler keşke çıkmazda olan böyle insanlara el uzatsalar. . Keşke. . .

15
0
yanıtYanıtla
güliz:

Cocuklarina babalari bakiyor kadinin adama nafaka odemesi lazim. Vicdansiz kadin.

14
0
yanıtYanıtla
T.mMobil-IOS:

Birde şunu gizli yapsak . Sağ elin verdiğini sol el görmemeli . O kadınada pes . Hem üç çocuğj adama ver hemde bagaka iste olacam iş değil...

9
4
yanıtYanıtla
karşı tarafıda dinlemek lazım:

Çocuklarını düşünen baba onları kamera karşısına çıkararak hak aramaz. Onlar ne kadar etkileniyor haberiniz var mı? Ayrıca acaba anne gerçekten mi görüşmüyor yoksa görüştürülmüyor mu? Boşanmalarda anne veya baba eşe olan tüm kinini çocukları kullanarak çıkartıyor. onun için karşı tarafıda dinlemeden hüküm vermek doğru değil.

0
11
yanıtYanıtla
bey:

aferim demet aferin seni hiç sevmezdim ama bu taptğında sonra çok sevdim

11
0
yanıtYanıtla
fthMobil-ANDROID:

bu nafaka olayiyla erkegi kadina bagliyolar bosanma sirasinda hep erkek magdur oluyo

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title