Haberler

ABD'li şarkıcı Della Miles'tan Ayasofya'nın ibadete açılmasına destek geldi

Güncelleme:

İki yıl önce müslüman olan ABD'li dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Ayasofya Camisi'nin 86 yıl sonra ibadete açılmasının, müslüman alemi için önemli olduğunu belirtip, emeği geçenlere teşekkür etti.

Michael Jackson ve Whitney Houston ile yıllarca aynı sahneyi paylaşan ABD'li dünyaca ünlü usta vokalist Della Miles, sahne almak için geldiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki Ilıca Halk Plajı'nda yürüyüş yaptı. Plajda hayranlarının ilgisi ile karşılaşan Miles, hayranlarını kırmayıp, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Miles, Ayasofya'nın ibadete açılmasının harika bir şey olduğunu söyledi.

Della Miles'ten Ayasofya açıklaması

Türkiye'deki ilk konserini, 2004 yılında verdiğini belirten Miles, "Türkiye ile beni Çeşme tanıştırdı. Burada çok güzel insanlar tanıdım" dedi.

Della Miles'ten Ayasofya açıklaması

"AYASOFYA'NIN İBADETE AÇILMASI HARİKA BİR ŞEY"

Türkiye aşığı olduğunu her fırsatta dile getiren ve 2 yıl önce müslüman olan, geçen eylül ayında da Konya'daki Şeb-i Arus törenlerinde ilahi okuyan Della Miles, Ayasofya Camisi'nin ibadete açılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Zorlu bir mücadeleden sonra, 86 yıl sonra Ayasofya'nın ibadete açılmasında emeği geçenleri kutladığını belirterek, "İbadete açılmasını ardından Ayasofya'da cuma namazı kılındı. Cuma günü müslümanlar için önemli. Ayasofya'nın ibadete açılması harika bir şey" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi Amerika Birleşik Devletleri Michael Jackson Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (15)

NEWTURKEY:

bi kadın nasıl islamı tercih edebilir ki. muhtemelen nisa suresini saklamışlardır xD

7
66
yanıtYanıtla
xxx:

beynin var ama aklın yok:D

yanıt0
yanıt2
...:

Demekki o, kuranı senin gibi üstün körü okuyarak değerlendirmede bulunmamış. Enine boyuna incelemiş, tefsirlere, ayetlerin indiriliş sebeplerine bakmış.

yanıt1
yanıt2
birisi:

İslam zaten insanlar içindir, Beyinsizler için değil.

yanıt2
yanıt3
Ümit:

Anlatta bizde bilelim !! Dokunan neymis

yanıt0
yanıt2
Can ateş:

Nolmuş birader derdin ne. Kuranla ilgili sıkıntın mı var.

yanıt0
yanıt2
...25:

Sen üzülme sen muafsin Allah onu akil sahiplerine indirdiğini soyluyor zaten

yanıt4
yanıt3
ateist:

klasik ateist lafları. Tercih meselesi orası seni ilgilendirmez. seni dünyaya git eğlen keyfine bak diye göndermiyorlar zaten. senin keyfine göre bir kural olsa cennete ne gerek var değil mi dünyada yaşa.

yanıt0
yanıt1
muhammet:

NEWTURKEY çok üzücü senin bu söylediklerin ne yazık ki nisa suresini belli ki okumuşsun ama taktığın at gözlükleri yüzünden düşünerek anlamaya çalışmamışsın. günümüzde bile kadının meta olarak görülüp köle olarak metres olarak kullanıldığı bir çağda KURAN-I KERİM kadını özgürleştirerek kadının şeref ve haysiyetini iade ediyor. Ama tabi sen şimdi sahip olduğun hakların isviçre medeni kanunundan geldiğini sanıyorsan seni KURAN-I KERİM'' i tekrar düşünerek okumaya davet ediyorum.

4
5
yanıtYanıtla
Bud:

Bu bizim içişlerimizle fazla ilgileniyor.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title