Haberler

David Beckham... BİRDEN FAZLA 'İHANET' İDDİASI!!

Güncelleme:

Uzun yıllardır Victoria Beckham ile örnek gösterilen bir evlilik yaşayan İngiliz futbol efsanesi David Beckham'ın, 20 yıl önce eşini Rebecca Loos ile aldattığı iddia edilmişti. O zamandan beri 'öteki kadın' olmakla suçlanan Loos, Beckham'ın eşini sadece kendisiyle değil, genç bir modelle de aldattığını öne sürerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuk sahibi olan ünlü çift tüm dünyada parmakla gösteriliyor.

2003'TE 'İHANET' İDDİASI

Victoria Beckham ile David Beckham'ın evlilikleri, çatırdasa da yıkılmadı. Çatırdamanın nedeni ise ihanet iddiasıydı. İhanet söylentileri, 2003'te David Beckham'ın Real Madrid takımında oynadığı sırada ortaya çıkmıştı.

İleri sürülenlere göre David Beckham, kişisel asistanı olarak görev yapan Rebecca Loos ile yakınlaşmıştı.

Şoke eden ihanet iddiası Karısı aradı, o sırada yatağındaki genç modeli gördüm

İddialar ilk çıktığından beri 'yuva yıkmakla' ve 'öteki kadın' olmakla suçlanan Rebecca Loos, efsane futbolcu hakkında magazin gündemine oturan iddialar ortaya attı. Bir süredir Norveçli bir doktor ile evli olan Rebecca Loos, David Beckham'ın İspanya'da bulunduğu sırada karısı Victoria'yı sadece onunla değil, bir de genç bir İspanyol modelle aldattığını öne sürdü.

"VICTORIA ARADI, DAVID'E ULAŞAMIYORDU"

Loos, sözlerine; Beckham ile Eylül 2003'te Brezilyalı forvet Ronaldo Nazário'nun Madrid'deki evindeki bir partiye gittiklerini söyleyerek başladı.

Şoke eden ihanet iddiası Karısı aradı, o sırada yatağındaki genç modeli gördüm

"Telefonum çaldı, Victoria arıyordu. Üzgündü, çünkü David'i arıyordu ama o cevap vermiyordu. Ona eşinin nerede olduğunu bilmediğimi söyledim. Victoria, 'Telefonu kapatma ve gidip onu bul lütfen' dedi" diyen Loos, sözlerine şöyle devam etti:

Bu garip bir istekti ama 'Tamam' dedim. Nazário'nun bahçesinden evin içine geçtim ve üst kata çıktım. Bir kapının önünde David'in iki koruması bekliyordu.

Kadın korumalardan birine 'Victoria arıyor' diye fısıldayınca, koruma David'i almaya gitti.

"ARKADAKİ YATAĞI GÖREBİLİYORDUM"

"Geri döndüğünde David de yanındaydı. Buranın bir yatak odası olduğunu ve arkadaki yatağı görebiliyordum. Yatağın üzerinde genç bir İspanyol model vardı.

Çok öfkeliydim. David'e baktım, telefonu ona verdim ve 'Karın arıyor' dedim."

Çok incinmiştim. Korkunç bir duyguydu ve kendi kendime 'Seni aptal budala' diye düşündüm. Ama David bana tamamen sahipti, pençelerini bana geçirmişti ve emrine amade bir haldeydim.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Victoria Beckham David Beckham Rebecca Loos Futbol Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title