Haberler

Dağda Yeni Yıl Keyfi

4 gece kal 3 gece öde Yeni yıl coşkusunu Türkiye'nin en iyi pistlerine sahip Palandöken'de yaşamak isteyenlere Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken....

4 gece kal 3 gece öde

Yeni yıl coşkusunu Türkiye'nin en iyi pistlerine sahip Palandöken'de yaşamak isteyenlere Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge özel bir fırsat sunuyor. 31 Aralık'a kadar yapılacak dört gece konaklamalı rezervasyonlarda, bir gece konaklama oteller tarafından hediye ediliyor. 26 Aralık-4 Ocak tarihlerinde geçerli olan kampanya; yeni yıl balosunu da kapsıyor.

Karda lüksü yaşayın

Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort; konuklarına karlar içerisinde masalsı bir yılbaşı sunuyor. Kış tatillerini büyülü bir dünyada yorumlayan otel, konuklarını yılın en özel gecesi olan yılbaşı akşamında 'Ege'nin mavisinden müziğin yedi rengine...' diyen Agean Band grubu ile ağırlamaya hazırlanıyor.

1700 metrede eğlence

Yeni yılı dağda karşılamak isteyenler, Kartepe'deki The Green Park'ta unutulmaz anlar yaşayacak. 1700 metre zirvedeki kayak merkezinin gözde otellerinden The Green Park'ta, 31 Aralık gecesi konuklar; Türk pop müziğinin sevilen ismi Nalan ile 2013'e "Merhaba" diyecekler.

Ruhunuzu dinlendirin

Golden Key Chalet, yeni yılı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün'ün şarkıları ile karşılayacak. Otelin terasında yer alan eşsiz dağ manzaralı SPA merkezi ve sunduğu birbirinden zengin seçenekleri de, bedeninizin yanı sıra ruhunuzu da şımartmanızı sağlayacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Palandöken Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title