Haberler

CZN Burak, Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu

Güncelleme:

Instagram, 340 milyon takipçisinin bulunduğu resmi hesabından çektiği yemek videolarıyla tanınan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in videosunu paylaştı. Özdemir, Instagram'ın paylaştığı ilk Türk oldu.

Büyük boyuttaki yemekleriyle kısa sürede fenomen ve sonrasında yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyuran CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir, bir başarıya daha imza attı.

INSTAGRAM, CZN BURAK'I PAYLAŞTI

CZN Burak, koronavirüs salgını nedeniyle vaktinin büyük bir kısmını evinde geçiriyor. Evinde de yemek yaptığı yaptığı videoları paylaşan Burak, Instagram'da da bir başarıya ulaştı. Evinin salonunda yemek yapan Özdemir, Instagram'ın 340 milyon takipçisinin olduğu resmi hesabından videosu paylaşılan ilk Türk oldu.

Instagram'da 15 milyon takipçisi bulunan CZN Burak, Instagram'ın kendisini paylaştığı gönderi kendi sayfasında paylaşarak teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

CZN Burak, Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu

2,5 TON SEBZE VE 1 TON BAKLİYAT YARDIMI YAPTI

Türkiye'de koronavirüse karşı mücadele hızla devam ederken, alınan karar ile 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. CZN Burak olarak anılan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir de, yaşlı vatandaşların ihtiyacını karşılamak için harekete geçti.

CZN Burak, Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu

Restoranlarındaki 2,5 ton sebze ve 1 tona yakın bakliyatların vatandaşlara ulaştırılmasını isteyen CZN Burak ve ekibi, özenle gıda kolilerini hazırladı. Özdemir ve ekibi, ürünleri paketlere yerleştirirken virüse karşı dezenfekte etti. Fenomen daha sonra ekibiyle birlikte hazırladıkları kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhammed Burak Instagram Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (13)

KASIMPAŞALI:

İŞİN GÜCÜN REKLAM

4
39
yanıtYanıtla
gerçekler:

adam reklam da olsa hayır yapıyor siz kasımpaşalılar böylesiniz anca laf icraat yok siz de yardım yapın sizin de rekalmınız olsun. . .

yanıt42
yanıt2
nazar etme ne olur çalış senin de olur:

bir kez olsun başarıyı kıskanmayın be, başarılı insanları kıskanan tipler çok acizler. .

yanıt33
yanıt0
AĞASARLI:

Haydi sen de yap böyle bir reklam.

yanıt3
yanıt0
Sondurak:

Birileri bişey yapmış çekemeyenler reklam demiş. Birilerine örnek olur da başkalarıda belki yardım eder. Sende yardım et paylaş reklamın olsun.

yanıt3
yanıt0
Derya deniz:

Aldigi parayida aldigi ilgiyide helali ile hak eden nadir insanlardan cani gonulden destekliyorum cekemeyen catlasin

10
0
yanıtYanıtla
Recep:

Biri işin gücün reklam demiş, ne farkeder ki adam onca masraf yapıp birşeyler üretiyor ve bunları bedelsiz dağıtıyor. Çalmıyor çırpmıyor, reklamsa seyretme kardeşim. Adam işini yapıyor, sevabını Allah bilir. Allah razı olsun adam yapıyor, sen de yap.

4
0
yanıtYanıtla
mahmut akkoyun:

hamdolsun bu tarz müslüman, yerli ve milli zatların yurtdışında tanınması bizi gururlandırıyor. son 20 sene içinde ülkemiz çok yol katetti, czn buraktan isteğimiz mcdonalds gibi tüm dünyaya yayılıp, yeri ve milli mutfağımızı yabancılara tanıtması.

4
0
yanıtYanıtla
fatih:

Daha önce Nusret ile ilgili paylaşımda bulundu instagram. İlk Czn değil yani.

0
3
yanıtYanıtla
mehmet:

bu çocuğun takipçisinin yarısı bile yok nusrette nusret inişe geçti bu çıkışta

yanıt3
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title