Haberler

Çukur dizisinde Erdenet ailesinin gizemli üyesi Ogeday sonunda yüzünü gösterdi

Güncelleme:

Çukur'da bir süredir merakla beklenen Ogeday Erdenet karakteri dizide kendini gösterdi. Daha önce Vatanım Sensin dizisindeki rolüyle tanınan Baki Davrak, Çukur dizisine Ogeday rolüyle karşımıza çıktı.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Erdenetlerin merakla beklenen üyesi sonunda ortaya çıktı. Çukur'un 97. yeni bölümünde, Cengiz Erdenet'in büyük oğlu, Arık Böke'nin de kavgalı olduğu ağabeyi Ogeday ilk defa görüldü.

Merakla beklenen Ogeday karakteri, hem kendi ailesi hem de Koçovalılar üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor.

Çukur dizisinde Erdenet ailesinin gizemli üyesi Ogeday sonunda ortaya çıktı

BAKİ DAVRAK KİMDİR?

Baki Davrak 1971 doğumlu, Türk asıllı Alman oyuncudur. Almanya'da yaşamakta olan Davrak, başrol oynadığı Lola + Bilidikid ve Yaşamın Kıyısında filmleriyle tanınır.

Kutluğ Ataman'ın 1997 yapımı filmi Lola + Bilidikid'de Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin eşcinsel olan en küçük oğlu Murat'ı canlandırdı. 2006 yılında Harald Bergmann'nın Brinkmanns Zorn filminde rol aldı. Willem Droste'nin Past by Night, Ulli Schüppel'nin Planet Alex ve 1999 Berlin Film Festivali'nde büyük ilgi gören Thomas Arslan'nın Dealer'ı, oynadığı filmlerdendir.

Tiyatro oyunculuğunun yanında Kommissarin Lucas, Wolffs Revier, Eva Blond, Der Puma ve Tatort gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Stefan Holtz'un 2005 yapımı televizyon filmi Meine Verrückte Türkische Hochzeit'ta başrol oynadı.

2007 yılında Cannes Film Festivali'nde yönetmen – senarist Fatih Akın'a en iyi senaryo ödülü kazandıran Yaşamın Kıyısında filminde, Almanya'da yaşayan Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu'yu canlandırmıştır.

Aynı zamanda yazar olan Davrak, 2007 yılında ilk şiir kitabını yayımlamıştır.

2016 Ekim ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve İzmir İşgali ve kurtuluş mücadelesini konu alan Vatanım Sensin dizisinde Yunan Komutanı Vasili'yi canlandırmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatanım Sensin Çukur Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500

Yorumlar (4)

OKAN:

dizi ilk sezon gayet güzeldi sonra bozdu akşami bölüm geçen haftanın aynısıydı senarist yazamıyor aynı şeyleri koyup duruyor artık eski tadı kalmadı dizinin erdenetler girdi cumaliyi seliimi vartolu göremez olduk

4
0
yanıtYanıtla
senarist:

KADİR İNANIR amca cumali koçavalı olarak giriyor diziye galiba tüm troller öyle yazmış

0
3
yanıtYanıtla
1907:

Oh be bir Memleket sorunu daha çözüldü.

2
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Sukurler olsun laaaa, hergun cukur, mastersef , sagol varol laaa

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title