Haberler

"Çıplak Fotoğraf Paylaşmayacağım" Diyen Lima, Fotoğraf Çekimlerinde Coştu

Güncelleme:

Yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, "Çıplak fotoğraf paylaşmayacağım" kuralını yıktı. Lima, bir markanın reklam çekimlerinde coştu.

Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima, reklam yüzü olduğu bir markanın New York sokaklarında çekimlerini yaptı.

ÇARPICI POZLAR VERDİ

New York'taki çekimler sırasında derin yırtmaçlı sarı eteğiyle dikkatleri üzerine çeken Lima, çekim boyunca birbirinden farklı kıyafetlerle çarpıcı pozlar verdi.

"ÇIPLAK FOTOĞRAF PAYLAŞMAYACAĞIM"

"Sosyal medya hesabından çıplak fotoğraf paylaşmayacağım" diyen model Adriana Lima, çekimlerde adeta coştu.

İşte Adriana Lima'nın cesur pozlar...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara New York Cinsellik Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (41)

Taylan:

O kadinin olusu bizim kezbanlara 1000000 basar :)

60
97
yanıtYanıtla
ftfh:

Git de evlen o zaman keko. Sizin gibi kekolara da hollywood aktörlerinin ölüsü bir milyon basar.

yanıt1
yanıt0
E G M:

ADRİANA NE KADINSIN SANA BİTİYORUM Bİ TANESİ

36
52
yanıtYanıtla
Onun aşki bana XL:

Yüzü çok çökmüş

60
10
yanıtYanıtla
mikrop:

havuç''tan biz türk erkeklerine ders gibi gövde gösterisi . . . . , Ders 1 : boyu değil işlevi önemli . . . Ders 2 : nazar etme ne olur çalış seninde olur

42
14
yanıtYanıtla
ozi:

adriana evde oturup biçki dikiş kursuna giden kızlardan değil, o bir model böyle fotolar gayet normal evinizdeki karıların göbeği 5 kat memeler dize inmiş diye kıskanmayın gerçi sizin gibi örümcek kafalara onlar bile fazla

21
23
yanıtYanıtla
hahahahah:

hiç gülesim yoktu :)

yanıt5
yanıt2
Doğrusu:

Sen ne mal bir adamsın milletin karısından sana ne

yanıt4
yanıt2
Kral Tutankamu:

sende kendine model bir hatun bul çarşaf çarşaf resimleri medya da yayınlansın nasıl bir genişlik nasıl bir mezhep senin ki de maşallah hangi afrika kabilesinde yetiştiysen sana normal geliyor çıplaklık

yanıt0
yanıt0
ORTAKLI:

OZİ GENİŞSİN AMA NE KADAR. SÖYLEDE BİLELİM.

yanıt1
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title