Haberler

Ceren Bozoğlu Kilo Vermek İsteyen Takipçilerini Motive Etti

Güncelleme:

Hızlı bir kilo verme sürecine giren ve sosyal medyadan deneyimlerini paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerini motive etmek için önerilerde bulundu.

Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kendisi gibi kilo vermeye çalışan takipçilerini motive etti.

ŞİKAYETLER ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından kilo verme süreciyle ilgili notları paylaşan ve takipçilerinin yaptığı paylaşımları da kendi takipçilerine ulaştıran Yeşim Ceren Bozoğlu kendisine gelen şikayetler hakkında açıklamalarda bulundu. 'Sağlıklı Yaşam' motivasyonunun araya giren küçük disiplinsizliklerle düşmesi üzerine uzun bir yazı kaleme alan Bozoğlu şunları söyledi:

"BİR TANE İÇSEM NE OLUR"

"Benim de başıma geliyor maalesef; spor için yataktan kalkmak istemediğim günler, herkes enfes soslu makarnalar yerken sağlıklı seçimler yapmak, tatlandırıcıların kilo aldırdığını bilmeme rağmen; "bir tane içsem ne olur?" diye şeytanın beni dürttüğü zamanlar."

"VÜCUDUNUZUN EN İYİ HALİNİ..."

"İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin. Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim."

EĞER SAĞLIKLI KİLODA BİR FOTOĞRAFINIZ YOKSA…

"Eğer şimdiye dek sizin için sağlıklı olan kiloda hiç fotoğrafınız yoksa, o zaman kendinizi "sağlıklı" ve makul bir görünüşle çizmenizi öneriyor uzmanlar. Aynı şekilde bu kodlama da bilinçaltınızı sağlıklı seçimler yapmaya yöneltiyormuş."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yeşim Ceren Bozoğlu Magazin Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

500

Yorumlar (6)

VATANDAŞ:

KİLO VERMEK İÇİN ÖZEL BİR ÇABA SARFETMENE GEREK YOK. . . ASGARİ ÜCRETLİ BİR İŞTE ÇALIŞ İSTESENDE KİLO ALAMAZSIN. . . . . ÇÜNKÜ HER GÜN AÇSIN

41
11
yanıtYanıtla
güzellik uzmani:

fakir fukara ac yatip ac kalkiyorlar, , bu artistler ise kilo atmaya ugrasiyorlar, , atacaktinizda neden o kadar cok yemek yiyorsunuz, ,

13
13
yanıtYanıtla
Cihat:

hersey istege bagli. istersen hersey olursun.

17
2
yanıtYanıtla
Fatma gülmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Moral iyi fikir bencede

13
0
yanıtYanıtla
Fatma gûzelmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İyi fikir

11
1
yanıtYanıtla
Fatma gülmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Moral çok önemli iyi fikir

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title