Haberler

Cannes Film Festivali'nde Türk oyuncuların tarzı eleştirildi

Güncelleme:

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde düzenlenen 77. Cannes Film Festivali'nde Türk oyuncuların kırmızı halı tarzları eleştirilere neden oldu. Esra Dermancıoğlu'nun yaptığı açıklamalar ve Fatih Altaylı'nın yorumlarıyla festivaldeki ünlü isimlerin tarzları tartışıldı.

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali, tüm görkemiyle devam ediyor. 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale Türkiye'den bu yıl pek çok isim katıldı.

İddialı yapımların Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'nde Hande Erçel, Birce Akalay, Meryem Uzerli ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimler boy gösterdi. Ünlü isimlerin festival tarzları ise sosyal medyada uzun süre konuşuldu.

esra

SERT ELEŞTİRDİ

Ünlü isimlerin kırmızı halı tarzları bazı eleştirilere de neden oldu. En dikkat çeken yorum ise Esra Dermancıoğlu'nun yorumuydu. Dermancıoğlu;

"Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz.

Hayır, biz "Türkiye'de develerle gezmiyoruzu" kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" dedi.

altaylı 4

'SAHİLDE ÜSTSÜZ POZ VEREN KIZLAR...'

Esra Dermancıoğlu'nun Cannes yorumu Gazeteci Fatih Altaylı'ya soruldu.

Altaylı ise; "Bu cümlesine çok anlam veremedim. Birincisi oradaki sanatçılar bizi falan temsil etmiyorlar. Benim öyle bir hissiyatım yok. Oraya giden herhangi bir kız beni temsil etmiyor.

Cannes Film Festivali'nin eski zamanlarında orada sahilde üstsüz poz veren kızlar olurdu oraya yönetmenlerin dikkatini çekmeye gelen kızlar olurdu. Üstsüz kızların fotoğrafları medyaya yansırdı.

Cannes Film Festivali genç kızların ünlü olmak ve yönetmenin dikkatini çekmek için gittiği bir yerdi. Sürekli çıplak fotoğraflar gelirdi oradan üstsüz kızların fotoğrafı. Millet de ağzını şapırdatarak bakardı onlara.

altaylı 3

DİLAN ÇİÇEK DENİZ VE MERYEM UZERLİ ÖRNEĞİ ŞAŞIRTTI

Şimdi o özellik kayboldu. Özellikle bu sosyal medyanın patlamasından sonra sosyal medyada güçlü olduğu düşünülen güzel kızlar ve yakışıklı erkekler oraya götürülüyor.

Ben onların bizi temsil ettiğini düşünmüyorum. Beni temsil eden mesela Nuri Bilge Ceylan. Oraya giden güzel kızlar beni neden temsil etsinler? Ben onları Türkiye'de de görmüyorum. Bana benzemiyorlar da zaten yani Dilan Çiçek Deniz ile benim bir benzerliğim var mı?

Bir tek boyumuz benziyor o da biraz uzun. ya da Meryem Uzerli ile bir benzerliğimiz var mı? Hiçbir şeyimiz benzemiyor kız Türkçe bilmiyor zaten. Yani şöyle söyleyeyim oraya sanatçılar da gitmiyorlar oraya influencer olarak gidiyorlar." diye konuştu.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Esra Dermancıoğlu Fatih Altaylı Fransa Altay Magazin Güncel Haberler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

Ağrı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ağrı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Afyonkarahisar Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Afyonkarahisar Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adıyaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adana Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adana Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Arefe Günü kurban kesilir mi? İspanya - Hırvatistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İspanya - Hırvatistan maçı ne oldu? İspanya - Hırvatistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya - Hırvatistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? #9917 Macaristan - İsviçre maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Macaristan - İsviçre maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? TRT 1 internetten neden izleyemiyorum, TRT 1 çöktü mü? #129300 Macaristan - İsviçre maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Macaristan - İsviçre maçı ne oldu? #9917 TRT 1 neden çekmiyor, TRT 1 sorun mu var? Macaristan - İsviçre maçı CANLI izle! (EURO 2024) Macaristan - İsviçre EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? MasterChef Soykan kimdir? İcardi'ye benzeyen MasterChef yarışmacısı kim? Yurtdışında bayram namazı saat kaçta kılınıyor? Almanya, Fransa, İngiltere...? Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? İl il bayram namazı saatleri belli oldu!
Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title