Haberler

Bülent Ersoy'a 1.5 milyon TL'lik mezar! Yerin 10 metre altında olacak, şifreli asansörle inilecek

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde mezar yerinin belirlendiğini duyuran Bülent Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, konuya ilişkin yeni açıklamalar yaptı. Siverek, hayranların ulaşmaması için 10 metre derinliğinde bir mezar kazılacağını belirtip, "Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Mezarın maliyeti yaklaşık 1.5 milyon TL tutar." dedi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçen yıl vefat eden babası Fikret Erkoç'un mezar yerinin kazıldığı sırada "Ben standart mezara sığmam ki" sözleriyle gündem olmuştu. Ersoy, hafta sonu katıldığı bir açılışta muhabirlerin "Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?" sorusu üzerine, "Sayın İçişleri Bakanı'ndan istirham ettim. Evet, mezar yerim belli" dedi.

BAKAN SOYLU'YA TEŞEKKÜR

Bu konuşmanın gündem olmasının ardından Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, Al Sana Haber programına bağlanarak konu hakkında açıklamalarda bulundu. Fevzi Siverek, "Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye'de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy'un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu. Bülent Hanım çok kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya bir ricada bulunup, kendileri de teveccüh buyurmuş ve gereğini yapacağını söylemişler. Kendilerine hem kendi adıma hem de Bülent Hanım adına sizin aracılığınızla teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

"MEZARINI ASANSÖRLÜ YAPACAĞIZ"

Açıklamasının devamında Bülent Ersoy'a özel yapılacak mezar hakkında bilgiler veren Siverek, "Hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım'ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah gecinden versin tabii kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce hakkın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy'u gömmek istemem. Benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır" şeklinde konuştu.

MALİYETİ 1.5 MİLYON TL

Mezarın maliyeti hakkında da konuşan Siverek, "Bir bütçe ayırdık evet. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1.5 milyon TL tutar. Yerin 10 metre altında olacak" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (17)

Hek Tor:

Devlet bu kadar pahalı bir mezardan mutlaka 8 metre fazlalık için vergi almalı, yeraltı sularının kirlenmemesi için de özel ''drenaj'' yapılmasını şart koşmalı...

74
6
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ozel elektrik cekilmesi icin hangi departmandan izin alacak ? Kablolarin gececegi komsu mezarlardan nasil izin alinacak ? Cenazenin Toprak ile temasi nasil saglanacak, Dinen Uygun mu ? Mezarliklar Mudurlugunun Boyle Ozel Istekler Icin Olusturdugu Standartlar Belirlenmis mi ? Yoksa ic Isleri Bakaninin 2 Dudaginin arasinda mi ? Diyanet Isleri nin yapmasi gereken aciklamalari da onemli..

71
7
yanıtYanıtla
Rasim Karakaya:

Bu ne ki? Cesedimi kaçırırlar korkusu mu? Bu uygulama Atatürk için bu düşünülmüş, tamam da düşmanı çok olan büyük bir isim. Kaçırılma ihtimali olduğu için bu uygun görülmüş. Peki Bülent hanım sizin cesedinizi kim ne yapsın?

58
5
yanıtYanıtla
ferfer:

asansörlü mezar yapıp şatafat dinimizce haram diyorsunuz yani komik değilmi???

57
3
yanıtYanıtla
Halis Batmaz:

Allah akıl fikir versin bunlara. Dinimiz sadeliği emrediyor, şatafatlı sevmez diyor ancak öldükten sonra sana hiçbir faydası olmayan mezara1.5 milyon veriyorsun. Sadelik bunun neresinde

48
1
yanıtYanıtla
ferfer:

e doğru koca gövde 3 kişilik mezara anca sığar,ha bide dünyada ilk heralde bu asansörlü mezar fikri başkası böyle saçmalıklarla uğraşmaz zaten,asansörle indirip mezar başında parada alırsınız siz güzel olur:)))))

45
0
yanıtYanıtla
Mustafa Gökkaya:

ÖMRÜNÜZ NASIL GEÇERSE GEÇSİN ALLAH CC HÜKMÜNDEN KİMSE KAÇAMAZ RUH BEDENDEN AYRILDIKTAN SONRA ARTIK YAPACAK BİR ŞEY KALMAZ İNSAN DÜNYADA YAPTIKLARIYLA BAŞ BAŞA KALIR NE KAÇACAK BİR YER NEDE KURTULMAYA ÇARE VARDIR

40
3
yanıtYanıtla
Hayri :

Ersoy o kıyafetle mezar yerime bi bakaym diye gece falan mezarlığa gitmesin valla öluler kalkıp kaçar mezardan

39
2
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Öldüğünde Erkek olarak mı kadın olarak mı defnedilecek..

33
6
yanıtYanıtla
muhasebe muhasebe:

eşit

yanıt7
yanıt5
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title