Haberler

    Bu yaz romantizm rüzgarı esecek

    Güncelleme:

    Arabesk ve trap müziği birleştiren Trabesk albümünde, Fatih Tekin seslendirdiği 'Aydan Güzel' ile duygusal tonu en yüksek şarkıya imza attı. Bu yazın en güçlü slowlarından olarak görülen şarkı Mustafa Ceceli'nin düzenlemesiyle adeta can yakıyor.

    İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Fatih Tekin, buğulu sesinin yanı sıra sosyal medyada büyük beğeni toplayan şarkının sözleriyle de müzikseverlerin kalbine dokunuyor. Şarkının hikayesini ve ruhunu yansıtan video klip ise Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde çekildi. Uzun yıllardır müzik sektöründe değerli çalışmalar yapan Fatih Tekin, tüm dijital platformlardan elde ettiği gelirleri ise yine sokak hayvanlarına bağışlayacağını açıkladı.

    Corona virüsle mücadelemde, Aydan Güzel şarkısı bana güç verdi

    DMC ve DARK'N DARK MUSIC etiketiyle yayımlanan şarkının hikayesi hakkında Fatih Tekin, "Geçtiğimiz Eylül ayında yakalandığım Kovid-19'dan dolayı yoğun bakımda çok zorlu bir yaşam mücadelesi verdim. Bu sırada telefonuma gelen 'Aydan Güzel' şarkısıyla yeniden güç buldum. Bir nefese muhtaç olduğum günlerde bu güzel duyguları karşılıksız ve çıkarsız gerçek aşıklara anlatmayı umut ediyordum. Devam eden günlerde Allah'a şükürler olsun ki vücudum virüs ile olan mücadelesinde başarılı oldu ve şarkımı sevenlerime ulaştırabildim. Bu şarkımı hastalığımda bana duaları ile destek olan tüm gönül dostlarına ve çıkarsız seven her gönüle armağan ediyorum" diye konuştu.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    İstanbul Teknik Üniversitesi Fatih Tekin Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    Bakmadan Geçme

    İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title