Haberler

Bu Kış Erkekler Paltonun Hakkını Veriyor!

Kış aylarında erkek modasının en önemli unsuru olan paltolar, bu sezon çeşit çeşit.

DEVE TÜYÜ

Gerçek deve tüyünden yapılan modeller bir yana, aslında bu paltolar renkleri nedeniyle deve tüyü olarak anılıyor. Her sezon ufak detaylarla farklılaşan bu modeller, gardıropların vazgeçilmez parçalarının başında geliyor. Rengi ve kullanışlılığıyla sıkça tercih edilen deve tüyü paltolar; bu sezon Versace, Neil Barrett ve Bottega Veneta'nın koleksiyonlarında sıkça karşımıza çıkıyor. Siz de mutlaka bir tane edinmelisiniz.

ASKERİ ÇİZGİLER

Asker üniformaları, erkek giyiminin en temel ilham kaynağı. Hal böyle olunca, askeri paltolardan esinlenen veya asker yeşili renginde olan paltolar da gardıroplarda yerini alıyor. Özellikle bu sezon kemerli, büyük cepli, kruvaze paltolar; sert maskülen çizgilerden vazgeçemeyenlerin favorisi.

YAPAY KÜRK

Faux-fur' denilen imitasyon kürkler; hem doku, hem de sıcak tutma açısından gerçek kürkleri aratmıyor. Son yıllarda giderek yaygınlaşan bu kürkler, erkek giyiminde de kendine geniş yer buluyor. Kış koleksiyonlarında özellikle paltoların yakalarında ve sıcak tutması için iç astarında kullanılan kürk detayı, kimi zaman ceketlerin tamamını da ele geçiriyor. Kürklü paltoların yakaları, sıkıldığınızda çıkarabilmeniz için genellikle takılıp-çıkarılabilecek şekilde tasarlanıyor.

ÇİÇEKLİ CEKETLER

Yılbaşı akşamı ne giyeceğinize hala karar veremediniz mi? Halbuki kadınlar için bu konu, 1 Aralık'tan itibaren gündemde. Bu sezon biraz cesur olun. Louis Vuitton'un Chapman Brothers'a tasarlattığı özel 'Cehennem Bahçesi' deseni ya da Gucci'nin çiçekleriyle yeni yıla biraz eğlenceli bir hava katsanız hiç fena olmaz.

KLASİKLER

Gri, siyah, lacivert tonlarındaki uzun paltolar, bu sezon farklı tonlarıyla en iyi dönemini yaşıyor. Bu paltolar; klasik görüntüden vazgeçemeyenlerin renklerle oynayarak tarzını yenilemesine de imkan veriyor. Gucci ve Salvatore Ferragamo'nun mavi paltoları çok popüler.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Versace Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title