Haberler

Bodrum Tatil Günlüğü

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan ve kızları Su, önceki gün Cennet Koyu'na demir attı.

Atacanlar mısırla besleniyor

Bodrum'da, H2O isimli teknelerinde tatil yapan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan ve kızları Su, önceki gün Cennet Koyu'na demir attı. Yemek saatinde elinde bir tabak haşlanmış mısırla güverteye çıkan Pınar Altuğ, yemekten sonra gazete okumaya başladı. Yağmur Atacan ile Su birlikte vakit geçirirken, Pınar Altuğ'nun ise elinden telefonu düşmedi.

Bilica aşkını gizlemiyor

Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Berna Arıcı, Brezilyalı futbolcu Bilica'yla gizli ilişkisini, Facebook'ta yayınladı. Samimi pozlarını sosyal medyaya aktaran Arıcı; Bodrum'da denize girip bol bol güneşleniyor.

Yeni bikini şovu yaptı

Manken-sunucu Fatoş Kabasakal, önceki gün Camelot Beach'teydi. Gazetecileri görünce "Beni hep eski bikinilerimle çekiyorsunuz" diyen Fatoş; yeni bikinisiyle poz verdi. Fatoş Kabasakal, "Ünlülerin gazetecilere poz vermemesini anlamıyorum. Nasıl olsa çekiyorsunuz" dedi.

Türkbükü'nde ATV gezintisi

'Survivor' yarışmasında birbirlerine aşık olup evlenen Hakan ve Gizem Hatipoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün ATV gezintisine çıkan çift, fotoğraflarının çekildiğini görünce şaşırdı.

Yaz başından beri tatilde

Oyuncu Bekir Aksoy ile sevgilisi Alex'in yaz başında başlayan Bodrum tatilleri, tam gaz devam ediyor. Önceki gün güneşlenirken görüntülenen ikili, her zamanki gibi mutluluk pozları verdi. Çiftin yakınlığına tanık olanlar da "Aman nazar değmesin" dedi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title