Haberler

Berrak Tüzünataç, Sinan Çetin'in oğlu için çıplak poz verdi

Güncelleme:

Berrak Tüzünataç, yönetmen koltuğunda usta isim Sinan Çetin'in oğlu Rafael Çetin'in oturduğu 'La Casa de Raisa Vanessa' filminin afişi için çıplak poz verdi. Bu pozu sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Özel hayatı ve yaşadığı sansasyonel aşklarla adından sıkça söz ettiren Berrak Tüzünataç, bu defa verdiği çıplak poz ile gündeme geldi. La Casa De Papel dizisinden esinlenen kısa film 'La Casa de Raisa Vanessa'nın afişini Instagram hesabından yayınlayan Tüzünataç'a kısa sürede binlerce beğeni geldi.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA SİNAN ÇETİN'İN OĞLU VAR

Düzgün fiziği ile dikkat çeken Berrak Tüzünataç'ın fotoğraflarını Mustafa Nurdoğdu çekti. 'La Casa de Raisa Vanessa' filminin yönetmen koltuğunda usta isim Sinan Çetin'in oğlu Rafael Çetin oturuyor.

İşte Berrak Tüzünataç'ın o paylaşımı;

Berrak Tüzünataç, Sinan Çetin'in oğlu için çıplak poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berrak Tüzünataç Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

Umit Cetin:

genelde solcular böyle işlerle uğraşıyor farkettiyseniz

98
103
yanıtYanıtla
virtueslife:

oradaki gördüğün kimse solcu değil hepsi sağcı ailede büyüdüler. Yine tutturamadınız .

yanıt51
yanıt48
Osman Tokgonul:

İyi ,solcular gene reşit kişilerle uğraşıyor ... peki sağcılar kimlerle uğraşıyor , iyi düşün . La Ümit sen çocuk musun ergen misin kartlaşmış bir kişi misin anlayamadım gitti vallahi .

yanıt65
yanıt75
TT:

Filmi çekmekten vazgeçtik derlerse, tek kazanan arka fondaki keyifle sigara içen adam olacak...Niye kendinizi kullandırıyorsunuz!..

86
5
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Vay ki ne vay

37
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Nefis bir fotoğraf da ayaklar fok ayakları gibi, azıcık gizleseymiş daha güzel olacakmış.

29
8
yanıtYanıtla
Mehmet Kaya:

Vay arkadas.kadinin verdigi pozdan nasil girdiniz sagciya solcuya helal olsun

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title