Haberler

"Beklemek Yerine Evlat Edindim"

Geçtiğimiz haftalarda Eloise Joni adında 1. .

Aktör eşi Charlie Sheen'le yaşadığı sancılı boşanma davası nedeniyle aylarca magazin manşetlerinden inmeyen Denise Richards; sancılı günleri ve etkilerini çok geride bıraktı. Sheen'den olan kızları Sam (7) ve Lola (6) ile birlikte yaşayan yıldız, radikal bir karar vererek geçtiğimiz haziran ayında 1. 5 aylık olan Eloise Joni'yi evlat edindi.

KIZIM KUCAK DÜŞKÜNÜ

Ailesinin genişlemesiyle birlikte çok mutlu günler yaşayan ünlü aktris, bu mutluluğunu ve yeniden anne olmanın nasıl bir duygu olduğuna dair Us dergisine konuştu. İşte ünlü aktrisin anlattıkları...

Evde bir yenidoğanın olması inanılmaz. Bebeğimiz evimize neşe getirdi. Kızım doğduğu andan beri hep yanında oldum.

Eloise kucağı çok seven bir bebek. Ne zaman ağlasa; kucağıma aldığım anda susuyor.

Sam ve Lola ablalık görevlerini çok iyi yapıyor. Eloise'in ne giyeceğine ablaları karar veriyor. Onun bakımında bana çok yardım ettiklerini söylemeliyim.

Eloise gece uyandığı zaman, benden önce ablaları ona bakmaya gidiyor. Kızlarım, en başta; bir kardeşleri olacağı haberini duyduklarında pek hoşlarına gitmemişti ama şimdi hepimiz mutluyuz.

Charlie (Sheen) ile her gün telefonda konuşuyoruz. Evlat edinme konusunda en büyük desteği ondan aldım.

Her zaman çok çocuğum olsun istedim. Bir karar vermeliydim. ya çocuk sahibi olmak için doğru kişiyi bekleyecektim ya da evlat edinecektim. Ben de ikinci seçeneği tercih ettim.

Herkes ünlüler çocuk sahibi olmak istediğinde ertesi gün bebeklerini evlat edinebildiklerini sanıyor ama işlemler neredeyse iki yıl sürüyor.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title