Haberler

Fulya Öztürk'ün programında stüdyo karıştı! Başkasına kaçıp çocuk yapan kadın, eşi "Boşanmam" deyince çıldırdı

Güncelleme:

Gündüz kuşağı programlarında akılalmaz olaylar ele alınmaya devam ediyor. Evli olmasına rağmen Erdoğan'a kaçarak ondan çocuk sahibi olan Fatma, eşi Yusuf'tan ayrılmak için programa başvurdu. Yusuf'un "Onların aşkına inanmıyorum. Boşanmayacağız" sözleri sonrası stüdyo karıştı. Erdoğan, "Ben sevmesem çocuk yapar mıyım, biz yuva yaptık çocuk oyuncağı mı bu?" diyerek tepki gösterirken, bir anda ayağa kalkan Fatma ise "Benden boşanacaksın, ayrılacaksın" diye bağırarak ortalığı karıştırdı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Fulya ile Umudun Olsun programında akıllara durgunluk veren olaylar ele alınmaya devam ediyor. Son olarak evli olmasına rağmen başka birisine kaçarak ondan bir de çocuk sahibi olan Fatma isimli kadın, eşi Yusuf'tan boşanabilmek için programa başvurdu.

"AŞKLARINA İNANMIYORUM, BOŞANMAYACAĞIM"

Kesinlikle boşanmayacağını ifade eden Yusuf'u sözleri, stüdyoda tansiyonu bir anda yükseltti. Erdoğan ve Fatma'nın aşkına inanmadığını belirten Yusuf'a ikilinin tepkisi çok sert oldu.

"BOŞANACAKSIN BENDEN" DİYEREK AYAKLANDI

Erdoğan, "Ben sevmesem çocuk yapar mıyım, biz yuva yaptık çocuk oyuncağı mı bu?" diyerek tepki gösterirken, Fatma ise Yusuf'un üzerine yürüyerek "Benden boşanacaksın, ayrılacaksın" diye bağırdı.

Başkasına kaçıp bir de çocuk yapan kadın, eşine 'Boşanacak benden' diye bağırarak stüdyoyu karıştırdı

FULYA ÖZTÜRK: AHLAKİ BİR ŞEY DEĞİL, HAKLISIN

Olaylar sonrası sunucu Fulya Öztürk bile şaşkınlığa düşerek "Sen Fatma'yla resmi nikahla evlisin ve siz boşanmadan Erdoğan'a gidip çocuk yapması kabul edilir bir şey değil, ahlaki bir şey de değil haklısın Yusuf. Ama bu kadın bas bas bağırıyor, ben seni sevmiyorum diye." ifadelerini kullandı. Yusuf ise "Korktuğu için öyle diyor" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Fulya Öztürk Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (27)

Vatandaş:

Allah belanızı versin utanmadan seviyorum sevmesem çocuk yaparmıyım diyolar biride çıkıp siz çocuk değil ZİNA yapmışsınız demiyor lanet olsun sizin gibi insanlara Ahlaksızlar Eyy RTÜK sen ne iş yaparsın böyle programları kaldırın kardeşim millete kötü örnek oluyor ne demek olur ya sen zina yap sonra çık biz birbirimizi seviyoruz deyin sen o adamın nikahı altındasın zina yapmışsın bide utanmadan programa çıkmışsın kafandaki türbanı çıkart bali ona laf getirme terbiyesiz

119
1
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Şimdi bunu sığ kafalılar siyaset diyecek ben genede söyleyeyim Zinatı suc olmaaktan akparti cıkardı başımıza bunlar geldi bu bir suc olsaydı kadında adamfa şuanda cezasını alırdı

69
18
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Şimdi devlet bunlara ceza verse nerde özgürlük deyip hop hop hoplardınız dimi sığ kafalı rıza :))

yanıt13
yanıt6
Fakır:

la olum bu avrattan kurtulduğun için bayram et. hemen boşa yoluna bak.

77
2
yanıtYanıtla
Salim firat. Naz:

Siz ne ahlaksizsinizya

71
0
yanıtYanıtla
AÇANAY BİLGİSAYAR:

ALLAH belanızı versin lan türk milleti bumu namus bu kadarmı basite düştü yer yarılsada içine girin emi

57
1
yanıtYanıtla
ender türk :

bu işler buraya kadar indi ya , geçmiş olsun %99

48
1
yanıtYanıtla
Salim firat. Naz:

Bunlar tam bı reziller ne yuvası siz resmen zina yapıp yuva yikmissiniz yuva yıkanın yuvası olmaz onlarında olmayacak bosanirsin gider çocuk yaparsin

46
0
yanıtYanıtla
ERKAN :

ya hiç birinde gurur yok biri arkadaşının karısına göz koymuş biri evliyken başkasından çocuk yapmış biri halen arkadaşından çocuk yapan karısını istiyor. Allah'ım aklıma mukayyet ol.

46
0
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Türkiye in ve halkın düştüğü duruma bak. Müslümanı. DEYİP haramdan bahseden Hükümet. RTÜK uyuyormusun

39
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title