Haberler

Yamaç'ın en büyük düşmanı öldü! Çukur'da dengeleri değiştiren ayrılık

Güncelleme:

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'a geçen sezon "Arık Böke Erdenet" rolüyle 7 bölüm konuk oyuncu olan Barış Arduç, fenomen diziye veda etti.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, Çukur'un oyuncu kadrosunda geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru dahil edilmişti. Dizide sürekli konuk oyuncu sirkülasyonu olduğu için Barış Arduç'un da ayrılması bekleniyordu.

CUMALİ İNTİKAMINI ALACAK

Çukur dizisinin 99. bölümünde Erdenetler'den intikam almak için yemin eden Cumali, Arık Böke'nin karşısına çıktı. Ona bir düello teklif eden Cumali, intikamını almayı başardı. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeni ise Arık Böke Erdenet oldu. Arık Böke Erdenet, Çukur'a veda etti.

Barış Arduç, Çukur'dan ayrıldı

ÇUKUR'UN 98. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yamaç son hamlesinden sonra karşısında ilk defa en az kendisi kadar zeki bir düşmanı olduğunu fark edecek. Cengiz'in isteğiyle Arık'ı korumak zorunda kalan Yamaç aynı zamanda Çukur'u da korumak için Arık'la nefes kesen bir mücadeleye girecek. Yamaç, aldığı zorlu görevi başarabilmek için Vartolu'dan yardım isterken ikisinin kurduğu zekice oyunun sonuçları merakla beklenecek.

Barış Arduç, Çukur'dan ayrıldı

Efsun, içine düştüğü zor durumdan beklenmedik, eski bir müttefikinin yardımıyla çıkacak. Boş çıkan Cumali amcanın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali'nin Erdenetler'e karşı yaptığı son hamle Çukur'u, Yamaç'ı ve Erdenetler'i geri dönülmez bir yola sürükleyecek.

Barış Arduç, Çukur'dan ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Arduç Çukur Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (41)

Samedmed:

Büyür dizileri yasaklanmalı , millet bürüt dizileri seyredip kendisini kahraman kabadayı zannedip orda burda cam çerçeve indirip racon kesiyor !

13
10
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ah bir de Türkçe konuşabilsen neler anlatacaksın kim bilir.

yanıt8
yanıt1
————:

Ama atladığın bir konu var diğer filimleri izleyipte karısını aldatan kocasını aldatan ana baba bilmeyen saygı bilmeyen nesiller yetişiyor başlangıç dizileri bunlar

yanıt5
yanıt1
Çirkin KRaL:

Bütün ses olayları var mübarek.

yanıt0
yanıt0
6.FİLO:

Gülmek isteyenler bu dizi kaçırmayın. alayı patates soğan mafyası

15
7
yanıtYanıtla
Kral:

Dizi guzel fakat bizim millete yaramiyor herkes mafya oluyor sonra yanina 3 adam alan harac toplamaya basliyor tabii cezalar caydirici degil

17
3
yanıtYanıtla
izleyici:

iyi olmuş poz kesip duruyodu üzerinde bi atletle kibarcık. bize cumali gibi, vartolu gibi, idris kocovalı gibi adamlar lazım bu dizide.

8
11
yanıtYanıtla
AFYONLU:

''İÇERDE'' YOKSA BİZE HER DİZİ HER NEFES HARAMDIR!!

5
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınız..:

içerdema

yanıt2
yanıt1
Ferdi Mança:

Dizi cok havas tempoda gidiyor cok sıkıcı olmaya basladı farklı Bi atmosfere hızlandırmak lazım

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title