Haberler

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

Güncelleme:

Babil dizisi dün akşam yayınlanan 20. bölümüyle final yaptı. Dizide Süleyman cezaevine girerken, Egemen ise Deniz ve İrfan'ı kurtarabilmek için hayatını kaybetti. Babil'in final sahnesinde ise Ayşe ve İrfan'ın yeni bir hayata yelken açtıkları ortaya çıktı.

Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil dizisi, 20 Kasım Cuma akşamı ekrana gelen 20. bölümüyle final yaptı. Babil'in son bölümüne İrfan, Egemen ve Süleyman arasında yaşananlar izleyicileri ekrana kilitledi.

PARAYI ALAN İLAY, SÜLEYMAN'DAN KAÇTI

Babil'de parasız kalan İlay'ın yardımına İrfan yetişti. İrfan'ın isteğiyle Kudret, İlay'a para vererek Süleyman'ı terk etmesini istedi. Paraları alan İlay ise Süleyman'dan kaçtı. Diğer yandan ise her şeyini kaybeden Süleyman, İrfan'dan intikam almak için oğlu Deniz'i kaçırdı. İrfan, Deniz'i kaçıran Süleyman'ın yanına gitti. Gözü dönen Süleyman hem İrfan'ı hem de oğlu Deniz'i öldürmek istedi.

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

SÜLEYMAN, EGEMEN'İN CANINA KIYDI

Ancak İrfan ve Deniz'in imdadına Egemen koştu. Süleyman'ın adamlarını vuran Egemen, Deniz'i dışarı çıkardıktan sonra İrfan'ı da kurtarmak için harekete geçti. Ayağından vurulan Süleyman çaresizlik içinde yerde yatarken karşısında Egemen'i gördü. Ancak kurşunu biten Egemen, Süleyman'ın silahını çekmesiyle üstüne atladı. İkili arasında çıkan boğuşma sırasında vurulan Egemen oldu ve hayatını kaybetti.

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

İRFAN, OĞLU VE SEVGİLİSİYLE YENİ BİR HAYAT KURDU

Babil'in final sahnesinde ise Süleyman'ın cezaevine girdiği ortaya çıktı. İrfan ise sevgilisi ve aynı zamanda polis olan Ayşe'ye Babil'in tüm hikayesini anlattı. Son sahnelerde İrfan'ın Egemen'in hayali olan beach club'ı açtığı görüldü. İrfan ve Ayşe sevgi dolu bir hayat sürerken, yanlarında Deniz de yer aldı.

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

Babil dizisi, 20. final bölümüyle ekrana veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç Birce Akalay Aslı Enver Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (19)

Kırmızı.:

İlk bölümü izlemiştim. Hani böyle para bulmaya falan çalışıyorlar, aksiyon vs gibi o bölüm iyiydi. ne zaman aşk meşk muhabbetlerine döndü. kadınlar cirit atmaya başladı dizide daha da izlemedim. sonra da zaten iptal.

17
2
yanıtYanıtla
yarcan:

bomboş bir dizi olmuş. . . iyiki bitti.

13
2
yanıtYanıtla
Babel:

Bahçeli yi yedirmeyiz ,

1
10
yanıtYanıtla
Babül:

Bahçeliyi yiyen yemiş aslanım. Adamın kafa da gitmiş, gurur da, yurek te... Sen kendi ekmeğini yedirmemeye bak.

yanıt3
yanıt0
yorumcu:

demek ki neymiş; kadro ne kadar güçlü olursa olsun, tutmadı mı tutmuyor.

7
4
yanıtYanıtla
İrfan Egemen:

Demek ki neymiş tutmamanın nedeni kadro değil ülkedeki eğitim düzeyiymiş

yanıt6
yanıt3
rana:

bence dizi dizilikten cikmis kendini asmisti pedagojik acidan cok önemli yaklasimlar ögretiyordu seyirciye. irfanin babaligindan cok fazla ebeveyinlik ögrendim. bu acidan cok güzel bir yapimdi. devam etseydi sevinirdim

5
3
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Minemle bu diziyi hiç kaçırmazdık.Niye bitti bu dizi.Dürbünlü papucu yarım çık dışarı oynayalım.Hehehehe...

yanıt2
yanıt2
Öhm:

Babil babuşka oldu.

7
0
yanıtYanıtla
KASKETLİ AHMET HOCA:

Hayırlara vesile olsun dahada güzelini bekliyoruz BABİL. Gider Babilin Asma bahçeleri gelir. Hani kemal sunal Yılan oğlu ben ölür ölür dirilirim demişti kaymakam rolünde

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title