Haberler

Ayşe Hatun Önal'ın "Kocam" dediği sevgilisi Selin Demiratar'ın eşi çıktı

Güncelleme:

Ayşe Hatun Önal'ın "Kocam seni seviyorum" diyerek fotoğrafını paylaşıp sildiği erkek arkadaşı oyuncu Selin Demiratar'ın eşi çıktı. Yasak aşkı canlı yayında ifşa eden Hande Sarıoğlu ise Önal'a "Senin kocan yok, sen metressin" diye bağırdı.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, önceki gün bir erkek arkadaşıyla fotoğrafını yayınlayarak "Kocam benim seni çok seviyorum" dedi. Önal'ın paylaştıktan kısa bir süre sonra sildiği fotoğraftaki kişinin oyuncu Selin Demiratar'la evli olduğu ortaya çıktı.

"O SENİN KOCAN DEĞİL, SEN METRESSİN"

Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu, Önal'ın paylaşımındaki kişinin Mehmet Ali Çebi olduğu ve 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlendiğini söyledi. Ayşe Hatun Önal'a ateş püsküren Sarıoğlu, "O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi yıllar önce aşk yaşamıştı. Daha sonra Çebi, Selin Demiratar ile evlenmişti. Bunun bir usulü olmalı. Çebi'nin gidip boşanması lazım iki kişinin kocası olamazsın" dedi.

Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' dediği sevgilisi Selin Demiratar'ın eşi çıktı

Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' dediği sevgilisi Selin Demiratar'ın eşi çıktıMehmet Ali Çebi ve Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' dediği sevgilisi Selin Demiratar'ın eşi çıktıSelin Demiratar

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selin Demiratar Ayşe Hatun Önal Hande Sarıoğlu Ayşe Hatun Ünlüler 3.Sayfa Magazin Haberler

Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını bitiyor mu 2024? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 31 Mayıs Cuma 2024? Limon FC-Kunisports maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Limon FC maçı başladı mı? Arda Güler Şampiyonlar Ligi final maçında oynayacak mı (Dortmund - Real Madrid)? Mulan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Mulan filmi ne zaman, nerede çekildi? Survivor kim kazandı? 31 Mayıs Cuma Survivor'da kim kazandı? #129300 Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250
İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

500

Yorumlar (3)

Köfteci Jardel:

Ne biçim ilişkiler yumağı bu böyle. Bu ülke sözde muhafazakarlaşıyor. Öyle mi? Bence tam tersi sapıtıyor gittikçe

110
0
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Modern ,laik çağdaş ve ileri derecede kültür hazinesi ilişki bunlar :))

8
5
yanıtYanıtla
Export 86:

Bir adam iki kadına imam nikahı kıysa kıyamet kopar ama burda metresler savaşı var kimse uğramamış ;)

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title