Haberler

    Aylin Coşkun: Tehdit ediliyorum

    İç giyim firması sahibi Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun'u savcılığa şikayet etmiş "Aylin Coşkun bana ulaştı, şarkıcı olduğu için sponsor arıyordu, yardım istedi.

    İç giyim firması sahibi Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun'u savcılığa şikayet etmiş "Aylin Coşkun bana ulaştı, şarkıcı olduğu için sponsor arıyordu, yardım istedi. 2018'de klip çekimi için borç verdim. Ardından çek ve senet verdim. Coşkun, borcunu ödemeyi reddedip çocuklarımı kaçırmakla tehdit etti" iddiasında bulunmuştu.

    Coşkun, Cantemur'un iddialarına Maslak'taki ofisinde avukatıyla düzenlediği basın toplantısında yanıt verdi: "Cantemur, sahibi olduğu şirkete ortak olmamı istedi. Bunun için 17 milyon 500 bin dolar para verdim. Şirkete ortak oldum. Sonra borcunu ödeyemedi ve ben de alacağımı gayrimenkulle araç üzerinden sağlamaya çalıştım. Ben çok uzun bir süre dolandırıldığımı anlamadım. Ben paramı istiyorum. İki yıldır tehdit ve şantaj görüyorum." Konuşurken gözleri dolan şarkıcı ailesi ve kendisinin başına bir şey gelirse Tevfik Cantemur'un sorumlu olduğunu söyledi.

    100 şahidim var

    Aylin Coşkun, alacak verecek davasında 100 kişilik şahidi olduğunu belirtti. Coşkun, "Karşı taraftaki bu kadar olay yaşamış insanların şahitleri iki tane, biri amcaoğludur diğeri abisi. Benim 100'den fazla şahidim var. Belgelerim, evraklarım var. Her şeyim var. Karşıda sadece söz var" dedi.

    Yurtdışı yasağı

    Coşkun'un avukatı Fatih Atalay, Tevfik Cantemur ve Latif Cantemur hakkında adli kontrol hükümleri uygulandığını ve yurtdışı çıkış yasağı olduğunu, haftada bir karakola giderek imza verdiklerini söyledi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aylin Coşkun Maslak Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500

    Yorumlar (1)

    Halim Yanılmaz:

    Sn. Avukat Fatih Atalay konuya el atmışsa adalet yerini mutlaka bulur Aylin Coşkun Hanım hiç endişeniz olmasin. Tehdit konusuna gelince sizi kim ne şekilde tehdit ediyorsa şunu iyi bilsin ki tehdit aciz ve kolpacilarin işidir.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title