Haberler

Arda'nın Ex Aşkı Galatasaray'da

Güncelleme:

Arda'nın iki yıl önce büyük aşk yaşadığı isim Nazlı Öztürk, GSTV'de sunucu olarak işe başladı.

Ne Melo, ne Berbatov ne de Fernandes Galatasaray'ın yeni transferi spor camiasında olmasa da magazin aleminde çok konuşulacak! Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan'dan önce onun eski sevgilisi Nazlı Öztürk'ü transfer etti.

Son günlerde herkes Arda Turan'ın Atletico Madrid'de geri dönüp dönmeyeceği konuşulurken Galatasaray, sessiz sedasız ünlü futbolcunun eski sevgilisi Nazlı Öztürk'ü GSTV'ye transfer etti.

FOTOĞRAFLARI OLAY OLMUŞTU

İki yıl önce Arda Turan ile büyük aşk yaşayan Nazlı Öztürk geçtiğimiz günlerde GSTV'de sunucu olarak işe başladı. Öztürk'le Arda'nın aşk yaşadığı günlerde evde çekilen sarmaş dolaş fotoğrafları iki yıl önce ortaya çıktığınıda olay olmuştu. Milli futbolcu Galatasaray'a dönerse eski sevgilisiyle aynı çatı altında buluşacak.

"ARDA İKİ GOL ATAR UNUTULUR"

Aşk fotoğraflarının yayınlandığı dönemde özellikle Galatasaray taraftarından Arda'ya çok tepki gelmişti. Arda'dan ayrıldıktan sonra basına sızan fotoğraflar için Nazlı Öztürk'ün Arda'dan intikam aldığı söylenmişti. Bunu yalanlayan Nazlı Öztürk ise, "Arda yarın iki gol atar, insanların ağızını kapatır, bir anda her şey unutulur gider. Fakat ben mağdur bir kızım." demişti.

Kaynak: Magazin

Dimitar Berbatov Felipe Melo Galatasaray Arda Turan Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title