Haberler

Antalya'da Adriana Lima Rüzgarı

Dosso Dossi Fashion Show'da Antalya'da podyuma çıkan dünyaca ünlü manken Adriana Lima izleyenleri büyüledi..

Antalya Expo Center'da 8-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıkan manken Adriana Lima, birbirinden şık giysileri tanıttı.

Dört kez podyuma çıkan Lima, üç giysisini 'mini' seçerken, son kez podyuma çıkarken desenli ve uzun elbise ile kendisini izleyenleri hayran bıraktı. Defile sonunda diğer mankenlerle izleyicileri selamlayan Adriana Lima, kendisini görüntüleyen kameralara öpücük yolladı. Defilede Emina Sandal da bir şarkı seslendirirken, defileyi izleyenler arasında 'Kızıl Ajan' lakaplı Rus model Anna Chapman da yer aldı. Chapman, şovun akşam bölümünde sunuculuk yapıp şarkı söyleyecek.

İŞTE DEFİLEDEN MUHTEŞEM FOTOĞRAFLAR!

YILDA İKİ KEZ DÜZENLENİYOR

İşadamı Hikmet Eraslan tarafından geliştirilen 'İş Tatili' konsepti altında yılda iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, 2005 yılında 11 firma ve 45 alıcının katılımıyla başladı. Bu yıl 15. organizasyonunda 150 firma ve 5 bin 500 alıcı rakamına ulaşan etkinlik, Laleli ağırlıklı olmak üzere tekstil üreticileriyle, tekstil alıcılarını Expo Center'de düzenlenen fuar alanında bir araya getiriyor. Etkinlik sırasında Rusya ağırlıklı olmak üzere 30 ülkeden 200 farklı şehirden tekstil alıcıları geliyor.14 Ocak'ta sona erecek şov kapsamında, yaklaşık 500 mankenin görev alacağı 50 defile düzenleneceği belirtildi.

ADRIANA'YA TÜRKİYE'DEN "EV"LENME TEKLİFİ

Defilenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Lima, Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Lima, "Buradaki enerjiyi, insanları çok seviyorum. Türkiye'ye hayranlıkla bakıyorum" dedi.

"Jennifer Lopez İstanbul'dan ev aldı. Siz de ev almak istiyor musunuz?" şeklindeki soruya Lima, "Teklif gelirse niye olmasın" yanıtını verdi. Türkiye'ye gelirken herhangi bir kuşku ya da kaygı duymadığını anlatan Lima, daha önce Sultanahmet ve Ayasofya Camisi'ni gezdiğini ve çok beğendiğini ifade etti.

Bu açıklamaları, "Adriana Lima da mı Türkiye'den 'ev'leniyor?" başlığıyla veren ahaber.com.tr'ye Twitter hesabı üzerinden ulaşan işadamı Ahmet Karakullukçu, "Adriana Lima'ya Antalya Lavanda Evleri'nden ev vermek isteriz" teklifinde bulundu.

ahaber.com.tr'nin konuyla ilgili görüştüğü Paktaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakullukçu, dünyaca ünlü modele Paktaş'ın Antalya Konyaaltı'ndaki lüks projesi olan Lavanda Evleri'nden ev verebileceklerini söyledi. Karakullukçu, "Adriana Lima'yı özel bir teklifle ev sahibi yapabiliriz" dedi.

ÇOCUĞUMU İLK KEZ YALNIZ BIRAKTIM

Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü manken, Türkiye'ye her gelişinde mutlu olduğunu söyleyerek, "Daha önce İstanbul'da Ayasofya ve Sultanahmet'e gittim. Geçen yıl Türkiye'ye hamileliğim nedeniyle gelememiştim, bu yıl çocuğumu ilk kez yalnız bıraktım. Kızıma bakan anne ve babama teşekkür ediyorum" dedi.

Defilenin çok güzel geçtiğini belirten Adriana Lima, defilede birbirinden güzel tasarımların yer aldığını belirterek, "Bu kıyafetleri giymek güzel. Bunlar ilk kez sergilenen kıyafetlerdi" diye konuştu.

Gazetecilerin 'Türkleri nasıl buluyorsunuz?' sorusuna ise Lima, "Türk insanı çok güzel. Türk kızları çok güzel" cevabını verdi.

Emina Sandal ile dün aynı uçakta geldiklerini söyleyen Lima, gazetecilerin 'Fenerbahçe'den ayrılan Brezilyalı oyuncu Alex'i tanıyor musunuz?' sorusuna da, "Alex ve eşini tanıyorum" şeklinde karşılık verdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Emina Jahovic Adriana Lima Türkiye Antalya Magazin Haberler

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

AK Parti'nin ağabeyleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iki konuda uyardı

AK Parti'nin ağabeyleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iki konuda uyardı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title