Haberler

Terlik ve Pijamayla Sokağa Çıkan Aleyna Tilki'yi Gören "ABD'li Starları Taklit Ediyor" Yorumunu Yaptı

Güncelleme:

Sevgilisi Emrah Karaduman'la dışarı çıkan Aleyna Tilki, terlik ve pijamayla kameralara yansıdı. Tilki'nin sıradışı halini gören "ABD'li starları taklit ediyor" yorumunu yaptı.

Egosu yüksek söylemleriyle dikkat çeken Aleyna Tilki, önceki gün Çengelköy'de bulunan bir mekanda sevgilisi Emrah Karaduman'la görüntülendi. Sokağa pijamalarıyla çıkan genç şarkıcı, giyim tarzıyla çevresindekileri şaşkınlığa uğrattı.

ŞÖHRET BASAMAKLARINI HIZLI TIRMANDI

'Cevapsız Çınlama' ve 'O Sen Olsan Bari' şarkılarıyla milyonlarca kişilik bir hayran kitlesi oluşturan Aleyna Tilki, önceki gün erkek arkadaşı Emrah Karaduman ile Çengelköy'de objektiflere yansıdı.

Aleyna Tilki'nin Giydiği Kıyafeti gören 'Sokağa Böyle Çıkılır mı?' Dedi

AMERİKALI STARLARA ÖZENDİ

Sürekli "Dünya starı olmak istiyorum" diyen Aleyna Tilki, gittiği mekanda sıradışı giyim tarzları ile dikkat çeken ABD'li starları taklit etti. Pijamaları ve 350 TL'ye satılan ve sokakta giyilmek üzere tasarlanan terlikleriyle son derece bakımsız görünen Tilki'nin tuhaf tarzı ve sergilediği rahat hareketler mekandaki herkesi şaşkına çevirdi. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

500

Yorumlar (130)

ADA:

sanki giyinip kuşansa bişeye benzeyecek gene aynı sevimsiz

29
1
yanıtYanıtla
ivan divandagoyan:

BENCE COK DOGAL, HARIKASIN ALEYNE KISKANANLAR CATLASIN BEBEIMI !!!

5
17
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

18 i GEÇMİŞ KAYABİLİRİZ BUNA...

17
4
yanıtYanıtla
mossi:

daha 18 inde ve uzun yıllar bu kızın adını duyacağım için kendimi çok şanssız hissediyorum. umarım şu gereksiz ilgili alaka biterde gözlerden düşer.

19
1
yanıtYanıtla
ALEYNA TİLKİ:

ÇIKTIM YA NE VAR SANKİ, SİZ BAKKALA ÇIKMIYOR MUSUNUZ BÖYLE ?

6
13
yanıtYanıtla
ASLI:

BEN ESAS SICAK YAZ AYLARINDA PARTÜSE VE TÜRBAN İLE YADA KARA ÇARŞAF İLE ÇIKANLARA ŞAŞIYORUM. SICAKDAN BUNALMUYORMUSUNUZ SİZ YA????

5
14
yanıtYanıtla
SOFİ JAN:

İŞTE BUNA IMAN GÜCÜ DİYİYORLAR

yanıt8
yanıt0
ayşe:

Bunalmıyoruz. Niye diye soracak olursan öbür taraf daha bunaltıcı o yüzden bu tarafta bunalmayı daha çok tercih ediyoruz. (Öbür tarafı Yüce Rabbimiz bilir)

yanıt6
yanıt1
BİLMİŞ:

Eğer bir şeyi yapıyorsanız. . . Korkudan yada karşılığı olduğundan değil. . . Mantıklı gelip benimsediğinizden yapın. . .

yanıt3
yanıt0
Ayşe:

Hayatta herşeyin bir karşılığı vardır. Çalışırsın geçinmek için. Yemek yersin yaşamak için. Ev alırsın barınmak için. vs. vs. vs. Yani karşılıksız hiç birşey yoktur.

yanıt1
yanıt1
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title