Haberler

Ahsen TV'den Cemil İpekçi'ye Ağır Gönderme

Güncelleme:

Suriyelilere yönelik sözlerinden dolayı eleştiri oklarının hedefi olan Cemil İpekçi'ye en ağır yanıt Ahsen TV muhabirlerinden geldi.

Ahsen TV ekibi, ünlü modacı Cemil İpekçi'ye Suriyelilerle ilgili attığı tweet için ağır ifadelerin yer aldığı bir videolu yanıt yayınladı. İpekçi'ye Fatih Sultan Mehmet'in diktiği söylenen çınarı hediye ettiler.

SURİYELİLERE "3 MİLYON UYUZ" DEMİŞTİ

Suriyelilere vatandaşlık verilmesi gündemdeki sıcaklığını korurken, ünlü modacı Cemil İpekçi'den tartışılacak bir çıkış gelmişti. İpekçi, savaştan kaçanlara "Vatanını satıp kaçmış üç milyon uyuz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemil İpekçi Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Laz KIZI:

Bnim Selanikten Gelen dedelerim kaçarak değil Savaşarak geldi Dengesiz.

63
2
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

Bırakın osmanlıcılık ayaklarını, osmanlı tarihimizin bir parçası ama artık yok. Dünyaya bir bakın artık Atatürk ün kurduuğu cumhuriyet var. Cumhuriyeti sindiremeyen kanı bozuklar defolup gitsin TC den.

22
22
yanıtYanıtla
bamsiii:

iyi koymuş lafı. bu ülkede yaşayıpta türk olmayan milyonların devletin bu tarz politikalarını eleştirmesi tuhaf. müslümanlar din kardeşimizdir. avrupa yıllardır ülkelerine adam topluyorlar, neden acaba? biz yapıncamı sorun oluyor. ayrıca 9 ayrı kriter var, herkesi vatandaş yapacak değiller.

11
17
yanıtYanıtla
C TİMİ:

MİSAFİRE ODA VERİLİR, YEMEK VERİLİR, GEREKİRSE PARADA VERİLİR LAKİN ! EVİN TAPUSU VERİLMEZ SURİYELİLERİ ÜLKEDE SADECE MİSAFİR OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ TÜRK VATANDAŞI OLARAK DEĞİL. . . . YARIN DAĞDAN GELİP BAĞDAKİNİ KOVMAYA ÇALIŞIRLAR

27
0
yanıtYanıtla
MerdoMobil-IOS:

Yeteri kadar sorunumuz var.Suriyelileri vatandaşlığa almak yeni bir sorun almak,vatanını satanları ödüllendirmek olur. Türk-Suriyeli çatışmasına zemin hazırlar.Batılıları sevindirmeyelim!!!

25
0
yanıtYanıtla
CENK:

Cemil ipekçi o ağaç sana. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5
16
yanıtYanıtla
insanMobil-ANDROID:

yalaka yobaz takımı

17
2
yanıtYanıtla
TOLGA:

Kızzzz cemil aaaa ayyy ayolllll kız incitti mi ? kısssss

8
10
yanıtYanıtla
Kimsin sen de:

Ne kadar ucuz laflar. Sende öyle olabilirdin. Sadece kader. Kimse doğarken seçme Hakkına sahip değil. Bak sanada cahillik kalmış verilecek

yanıt5
yanıt1
lutiMobil-ANDROID:

helal olsun cemil ipekciye arkandayiz sana laf soyleyen halt etmis

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title