Haberler

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun Tarafında Olduğunu Söyleyen Ayşe Arman'ın Röportaj Talebini Reddetti

Güncelleme:

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu ile yaptığı röportajda 'Sıla'nın yanındayım' diyen Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın röportaj isteğini reddetti.

Hürriyet köşe yazarı Ayşe Arman, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu ile röportaj yaparak taraf olduğunu söyledi. Ahmet Kural, kendisine röportaj talebi gönderen ve 100 TL karşılığında ünlülerle röportaj yaptığı iddia edilen Ayşe Arman'ın isteğini reddetti.

AYŞE ARMAN'I REDDETTİ

Sıla Gençoğlu ile yaptığı röportaj haberinin başında Sıla'nın tarafında olduğunu söyleyerek Ahmet Kural'a köşesinin açık olduğunu söyledi. Kural, para karşılığında ünlüler röportaj yaptığı iddia edilen Arman'ın isteğini reddetti.

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun Tarafında Olduğunu Söyleyen Ayşe Arman'ın Röportaj Talebini ReddettiAyşe Arman ve Sıla Gençoğlu'nun röportajından...

"TARAFINIZI AÇIK BİR ŞEKİLDE BELLİ ETMİŞSİNİZ"

Ayşe Arman'a cevap veren Kural açıklamasında şunları söyledi: "Hürriyet Gazetesi'ndeki köşenizde 25.12.2018 Salı günü yayınlanan ve üç gün sürecek röportajınızın ilk bölümün giriş cümlesinde açık bir şekilde tarafınızı beyan etmişsiniz. Söylediklerimi ve olayın yaşandığı günden bugüne kadar olanları, belirttiğiniz bu taraf çerçevesinde yorumlayarak giriş bölümüne devam etmişsiniz. Akabinde adını 'kadın kadına dertleşme' olarak koyduğunuz bu röportajın ilk bölümünün yayımlandığı aynı gün öğlen saatlerinde asistanınız Hande Hanım'dan, menajerim Dilek Tözen'i arayarak benimle de bir röportaj yapmak isteğiniz iletmesini rica etmişsiniz.

"RÖPORTAJLARINIZA SAYGI DUYUYORUM AMA İÇTEN BULMUYORUM"

Türkiye'nin gündemini oluşturan röportajlarınıza saygı duymakla birlikte, talebinizi bu konuya özgü ve bahsettiğim nedenlerden içten bulmuyorum. Yaptığınız röportajın tek taraflı bir röportaj olduğu algısının toplumda oluştuğunu gördüğünüz anlıyorum. Savunma hakkımı kullanacağım bir dava sürecinin başladığı bir dönemde, kamuoyunu ve yargıyı bilerek veya bilmeyerek etkileyecek, çizdiğiniz çerçevedeki bir fiili durumun içinde ilkesel olarak yer almayacağım.

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun Tarafında Olduğunu Söyleyen Ayşe Arman'ın Röportaj Talebini ReddettiSıla Gençoğlu ve Ahmet Kural

"RÖPORTAJ TALEBİNİZİ KABUL ETMEYECEĞİM"

Yakın geçmişte başka bir konuyla ilgili etrafınızda dönen ama kişide yarattığı manevi kırılganlık ve toplumsal itibar zedelemesi açısından benzer sonuçlar yaratan bir linçte maruz kalmış bir gazeteci olarak, sizin bu kararımı en iyi anlayacak kişi olduğunuzu düşünüyorum. Konuların getireceği noktaların gerekli kılacağı kamuoyunu bilgilendirme hakkım saklı kalmak kaydıyla, talebinizi üzülerek kabul edemeyeceğimi bildirmek isterim."

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun Tarafında Olduğunu Söyleyen Ayşe Arman'ın Röportaj Talebini Reddetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Ayşe Arman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (35)

AFW:

prim yapmak isteyeni görüp ağzının payını veren kral. . adamsın ahmet

18
2
yanıtYanıtla
PELİN:

Sıla, Ahmet olayı artık kabak tadı verdi. Ayşe Arman sen karışma bari, Sıla yeteri kadar yaygara yapıyor zaten

17
1
yanıtYanıtla
muhabbet kuşu:

ahmet kendisini rezil etti

1
15
yanıtYanıtla
Oooooo:

Siddet gosteren adamla roportajmi yapilir ???????????

2
14
yanıtYanıtla
..............:

açıkça tarafını belli eden birine köpeğinizi dahi teslim etmezsiniz kural tamda kuralına göre oynamış helal

15
0
yanıtYanıtla
ercan:

biz vatandaşlar bu sıladan ahmetten bıktık kırk yıl görmesek duymasak aklımızın ucundan geçmezler ne filimlerini ne şarkılarını duymak istemiyoruz düşün yakamızdan

11
1
yanıtYanıtla
ali:

bunlar evli değiller beraber yaşarken kavga etmişler düzenleri zaten bozuk gençler bunlar gibi yaşamayın ve bunları izlemeyin örnek almayın silinip gitsinler

9
2
yanıtYanıtla
Anlaşıldı:

Adam iftira gelir diye kadınlardan korkmaya başlamış yoğurdu üfleyerek yiyor

10
0
yanıtYanıtla
niyekine:

çok zeki hamle reddetmiş göründü. köşeye sıkıştırılıp yumruklanacağını biliyordu. arman seni öyle parçalardı ki iyi olmuş yakanı kurtarmışın

1
8
yanıtYanıtla
sema öztürk:

sşdjfghgfdh niye konuşsunki

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title