Haberler

Adriana Lima, Metin Hara'yla Öpüştüğü Anların Videosunu Paylaştı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından yazar sevgilisi Metin Hara ile öpüşürken çektiği videoyu paylaştı.

37 yaşındaki Brezilyalı model Adriana Lima, uzun süredir aşk yaşadığı yazar sevgilisi Metin Hara'yla aşka geldi. Lima, sosyal medya hesabından sevgilisiyle öpüştüğü anların videosunu paylaştı.

METİN'LE ÖPÜŞTÜĞÜ ANLARIN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Aşkları uzun süredir dolu dizgin devam eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti, bir araya geldi. Metin Hara ile samimi hallerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan güzel manken bu sefer de Hara ile öpüştüğü anların videosunu paylaştı.

Adriana Lima, Metin Hara'yal Öpüştüğü Anların Videosunu Paylaştı

EVLİLİK SİNYALİ VERMİŞTİ

Adriana Lima, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evlilik sinyali verdi. Yazar Metin Hara'yla evlilik yolunda olduğu iddia edilen Brezilyalı model, "Üretken akıllı bir kadınla evli olduğunu hayal et! O zaman dünyanın herhangi bir yerinde bir sorunun olduğunda şöyle söyleyeceksin: Önce karımı arayayım, o bir çözüm bulacaktır" notunu yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Adriana Lima Metin Hara Lima Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (26)

Anladık yeter:

İyi ki bir adriana limayla çıkıyorsun, ne yapalım, plaket mi verelim

10
4
yanıtYanıtla
Can:

Adam plaket verin mi demiş? Hayta hiçbir şey demiyor. Büyüten medya ve takipçiler.

yanıt3
yanıt0
Eleştirmen:

Metinde iyi olsa bari.

10
3
yanıtYanıtla
Ömer:

bu kokainman tipli metin nasil ayartmis bunu be

5
8
yanıtYanıtla
Sevilay:

Metin bana göre hiç çekici deği ben kabul etmezdim bile l herkesin bakışı başka işte

9
2
yanıtYanıtla
Ali:

Sana göre değil. Ona göre çekici demek ki

yanıt0
yanıt1
gee pisi pisi:

bu adam kediye benziyor, ne buldu bunda acaba?

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yabancı kadınlar kültürlü yabancı dil bilen erkeklere hasta parası olmuş olmamış bakmazlar bizim türk karılarıda zengin varlıklı olsunda nasıl olursa olsun parasını yerim hesabı yapar evden işe işten eve çalışkan dürüst bunlar artık eskilerde kaldı

6
1
yanıtYanıtla
mühendis:

o kadar yapmacık görünüyorki aşk yaşadıklarını sanıyorlar bumu lan aşk öpmek sevişmek mi aşk onlar sadece bedenleriyle sevenler yürekleriyle sevenleri görelim bakalım insan sevdiğini öpmeye dokunmaya kıyamaz

4
3
yanıtYanıtla
Fener Kanarya:

Arda Turan neden hapiste değil? Bir kişiyi darp edip ruhsatsız bir silahla hastanede ateş açtı. Şu anda serbest bir şekilde dolaşıyor. Bunu siz yapsanız hapsi boylamıştınız. Neden kimsenin sesi çıkmıyor. Artık haberleri dahi yapılmıyor ve kamuoyunun bu olayı unutması sağlanıyor.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title