Haberler

Adriana Lima, Karın Kaslarını Göstermek İsterken Sınırları Zorladı

Güncelleme:

Türk yazar Metin Hara ile evlilik yolunda ilerleyen dünyaca ünlü model Adriana Lima, karın kaslarını göstermek istediği paylaşımda sınırları bir hayli zorladı.

Son dönemlerde Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaştığı fotoğrafla sınırları zorladı.

'YENGE' OLAYI ABARTTI

Haberler.com'da yer alan habere göre; Son dönemlerde kilo aldığı haberleriyle gündeme gelen güzel model, karın kaslarını göstermek istediği fotoğrafta olayı abartınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Adriana Lima, Karın Kaslarını Göstermek İsterken Sınırları Zorladı

METİN HARA'NIN AİLESİYLE TANIŞMIŞTI

Ünlü model, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek evlilik yolunda ilerlediği Metin Hara'nın ailesiyle tanışmıştı.

İşte Adriana Lima'nın o paylaşımı;

Adriana Lima, Karın Kaslarını Göstermek İsterken Sınırları Zorladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Cinsellik Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500

Yorumlar (54)

ASLI:

ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLUN BUGÜN UĞURSUZ 13. CUMA. BUGÜN YOLA FİLAN ÇIKMAYIN. YENİ BİR İŞE BAŞLAMAYIN BÜTÜN İŞLERİNİZ TERS GİDEBİLİR.

0
22
yanıtYanıtla
kel niyazi:

mirac kandilin kutlu olsun :)

yanıt4
yanıt1
ASLI:

Hayranım yabancı bayanlar. Kendilerine bakıyorlar. 40 yaşına gelmiş 2 çocuk yspmış ama hala taş gibi. Bidim bizim evdekine bakıyorum daha 40 değil iki çocuk ama vücut bitmiş. Yıllar önce evlenip büyük bir hata yapmışım.

7
11
yanıtYanıtla
MİNE:

Demek ki sen iyi bakamamışsın hanımına. Daha fazla sevgi göster.

yanıt2
yanıt2
yasmınka:

eşine ayda bakım yapması için ne kadar harcamasına izin veriyorsun. çocuklara da özel dadılar bakıyordur. Eşinize ne verirseniz onu alırsınız.

yanıt1
yanıt0
CAHİLLER ÇETESİ:

Bizim hatunlar kim nasıl kıskanıyor Adriana ablamı. Avrupa kızları yüzde 80''ni çıtır

4
13
yanıtYanıtla
İzzet:

Bize böyle haberlerle gel

8
8
yanıtYanıtla
HAK YEMEYİN:

İslama göre de diğer semavi dinlere göre de Erkek, kadının cinsel hakkını vermek zorundadır. Bu alalade yapılmaz. Alalade yapılır ise kadın göbeğini açar böyle gösterir. HARA yengenin ahkkını ver uyoksa elden gidiyor olay bu kadar basiti Hakkını yeme kadının . Hakkını yersen eğer bu defa KARMA devreye girer. Hakkını alan kadın neden göbeğini açsın ki?

4
12
yanıtYanıtla
kerime:

ben italyan erkeklerinin yakışıklı olduğunu duydum, türk erkeklerinden soğudum hani yağların göbeklerinde toplandığı bakımsız türk erkekleri

7
8
yanıtYanıtla
asd:

italyanlar gen bakımından avrupada türklere en fazla benzeyen ırk. ne saçmalıyorsun başka ülke söyle bari kezboş

yanıt0
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title